Mergi direct la conținut »
VIDEO | În cât timp își schimbă Simona Halep gripul rachetei. Demonstrație de dexteritate la Madrid
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > VIDEO | În cât timp își schimbă Simona Halep gripul rachetei. Demonstrație de dexteritate la Madrid

VIDEO | În cât timp își schimbă Simona Halep gripul rachetei. Demonstrație de dexteritate la Madrid

Simona Halep, 27 de ani, își pregătește singură rachetele. Numărul 3 WTA a fost surprinsă schimbându-și gripul înaintea antrenamentului efectuat la Madrid, cu jucătoarea spaniolă Carla Suarez Navarro. Întreaga operațiune a durat 34 de secunde. 

Mânerul unei rachete de tenis este alcătuit din terminația ramei de unde se ține racheta, acoperită cu un material numit grip sau overgrip. Gripurile pot fi sintetice sau din piele și ajută la eliminarea transpirației palmei în timpul jocului, iar priza rachetei va deveni mai confortabilă.

Simona Halep și-a făcut mâna și cu gripuri pentru rachete uriașe.

via GIPHY

Richard Gasquet este considerat cel mai rapid jucător în materie de făcut gripul. Recordul francezulului este de 8 secunde.

Simona Halep va participa la turneul de la Madrid, al cărui proprietar e omul de afaceri Ion Țiriac, în perioada 4-11 mai. 


Citește și: Pe urmele filmului care a șocat internetul. Femeia cu copil în brațe bătută în autogara din Zalău povestește prin ce a trecut

Close
Închide
  Close