De Andrei Crăițoiu,

Adrian Mutu, cel mai bun marcator al echipei naționale, 35 de goluri, alături de Gheorghe Hagi, e pregătit să descrie publicului cele mai tari momente din cariera lui. Și are ce povesti, după ce a jucat la Dinamo, Inter, Parma, Chelsea, Juventus și Fiorentina!

Vezi AICI emisiunea!

„Mă gândesc serios să-mi scot cartea! Pentru că sunt anumite lucruri pe care vreau să le povestesc celor care m-au iubit și m-au susținut la echipa națională. Și trebuie să le spun întâmplări din viața mea. Povestea mea ca fotbalist. Ei merită acest lucru! «Il Fenomeno» ar fi un titlu bun de carte, dar parcă aș vrea să fie unul românesc. La Florența toată lumea mă știe, echipa aia mi-a rămas în suflet. Aș vrea să antrenez Fiorentina, așa cum aș vrea să antrenez în Italia!”, a spus Mutu la emisiunea de miercuri seară, „Prietenii lui Ovidiu”, de pe gsp.ro.

„Au fost momente în viață în care n-am fost responsabil și-mi asum asta. Totul face parte din trecutul meu și nu o să-l reneg niciodată. Eu sunt omul care sunt pentru că am greșit! Am învățat din întâmplările mele. Viața mea a fost o lecție! Am învățat și am știut să merg mai departe. Trecutul nu mă definește pe mine ca om! Am fost un copil și am făcut greșeli. Am fost criticat, am plătit. Acum sunt tată, soț și antrenor. O persoană matură…”, a mai punctat Mutu.

Cum a aranjat primăria lui Firea licitația celor 100 de tramvaie
Recomandări

Cum a aranjat primăria lui Firea licitația celor 100 de tramvaie

„Îmi place cine sunt în momentul ăsta”

Acum antrenor la Al Wahda U21, în Emiratele Arabe Unite, Adi s-a aflat în centrul unuia dintre cele mai mari scandaluri în care a fost implicat un fotbalist român. S-a drogat! Era la Chelsea.  Pe 29 octombrie 2004, Chelsea, care în 2003 le plătise 23 de milioane de euro celor de la Parma, pentru a-l avea pe român, îi rezilia contractul, după ce l-a prins dopat, la un control doping de rutină.

Adrian Mutu

„Nu cred că Mourinho m-a pândit pentru asta. Atunci și mult timp după l-am bănuit și am dat crezare anumitor voci din diverse anturaje. Că el ar fi făcut acest lucru intenționat. Acum, când sunt antrenor, mă face să cred că nu el… Trebuie să fii nebun ca antrenor să faci asta! Eu îmi aduc aminte că Mourinho, când a venit la Chelsea, mi-a spus că vrea să facă echipa în jurul meu. Era nebun, să mă dea afară într-o lună?! A fost o lecție. Nu știu dacă am fost singurul… (n.r. care se droga!). N-am de unde să știu! Mintea la cap mi-a venit aproape la 40 de ani. Acum sunt o persoană care e mândră de sine! Îmi place cine sunt în momentul ăsta”, a dezvăluit Mutu.

CTP îl atacă dur pe vloggerul Selly: 'Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..'
Recomandări

CTP îl atacă dur pe vloggerul Selly: 'Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..'

„Să le fie rușine dacă e adevărat!”

Sunt multe voci care susțin că Victor Pițurcă a încercat să-l blocheze pe Mutu ca să nu-l depășească pe Hagi la numărul de goluri pentru prima reprezentativă. Cei doi au în acest moment 35. Doar că Mutu în 77 de meciuri, în timp ce Gică le-a reușit în 126.

„Am auzit multe zvonuri. Dacă se confirmă, atunci să le fie rușine! Hagi a fost un etalon al fotbalului. A fost un idol al meu din copilărie și unul din scopurile mele, din visurile mele, era să-l depășesc la națională. Oricum…  Îmi pare rău că de-a lungul a 14 ani în care am fost la națională, la meciuri cu San Marino, Luxemburg sau cu alte echipe d-astea mici, care erau ușor de bătut, eu nu am venit. Pentru că voiam să mă odihnesc. Dacă veneam și la astea…”, a povestit „Briliantul”.

Citeşte şi:

Moment fabulos pe Arena Națională! Zeci de mii de copii au intonat ”Deșteaptă-te, române!”. România – Norvegia 1-1

Fabuloasa călătorie a unei românce: 5 țări și 5 vieți în 21 de ani. Cea mai intensă experiență a avut-o în Brazilia. „Lângă mine, un puști își număra banii dintr-un jaf, cu pistolul lângă el”

A sugrumat trei femei cu mâinile goale, apoi a vândut heroină în pușcărie, dar instanța l-a eliberat, printre altele, pentru „Programul de prevenție primară a violenței domestice”

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D
GSP.RO

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult
HOROSCOP

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult