De Ciprian Iana,

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Raed Arafat s-a arătat nemulțumit de faptul că românii au început să se relaxeze, uitând să mai respecte restricțiile de circulație impuse de guvern în contextul pandemiei de COVID-19.

“Am ajuns la o fază hilară încât nu mai avem răbdare să terminăm ce am început cu bine și ni se induce în continuare ideea că nu ar mai fi nevoie de măsuri și ideea că totul este bine și că măsurile care au fost luate ar fi fost nejustificate și incorecte”, a notat Raed Arafat.

Acesta a adăugat: “Unii chiar încearcă să convingă populația că boala nu ar exista și că totul ar fi o invenție și o conspirație, însă mă întreb dacă vreunul dintre aceștia se va simți pentru un moment responsabil pentru îmbolnăvirea sau decesul unei persoane care a luat de bune datele false și manipulative răspândite de acesta”.

De aceea, Raed Arafat îi îndeamnă pe români să respecte regulile în această perioadă tulbure și să aibă grijă pentru că “regretul vine prea târziu și cu costuri care pot fi foarte mari”.

De asemenea, pentru a-și susține punctul de vedere, Raed Arafat a prezentat și o statistică privind cazurile noi de COVID-19 în România din ultimele patru zile.

“Pentru cei care pun la îndoială încă faptul că infecția cu COVID-19 continuă, iar cifrele nu sunt în scădere. Iată ce s-a întâmplat în ultimele 4 zile: luni – 349 cazuri noi, marți – 325 cazuri noi, miercuri – 270 cazuri noi, joi – 392 cazuri noi”, a mai notat directorul DSU.

Citeşte şi:

Monica Anisie a anunțat cum se va încheia situația școlară a elevilor care nu pot participa la lecțiile online

Alexandru Rafila, despre al doilea val de coronavirus în România: „Cel mai probabil va veni iarna și va fi mic”

Carnavalul Notting Hill din Londra a fost anulat pentru prima oară în istorie

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor
HOROSCOP
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor