MENIU CAUTĂ

Comisia Europeană anunță câtă mazăre a importat UE din Madagascar, chiar în ziua aducerii în România a fostului primar al Constanței

Distribuie

Pe pagina de Facebook a reprezentanței Comisiei Europene în România a fost postat un mesaj în care se anunță câtă mazăre a importat UE din Madagascar anul trecut. Postarea a fost făcută chiar în ziua în care fostul edil al Constanței, Radu Mazăre, este adus în România.

„În 2018, Uniunea Europeană a importat 179.000 de kilograme de mazăre din Republica Madagascar, cu o valoare totală de peste 800.000 de euro”, este mesajul postat alături de un link spre un document în care se arată că Franța și Spania au fost singurele state membre UE care au importat mazăre.

Postarea Comisiei Europene a fost apreciată de internauții români. Mulți dintre ei au postat comentarii unul mai amuzant decât altul.

”Sa speram ca azi primim o noua transa ce se va conserva bine la racoare”, a scris un internaut, în timp ce altul a adăugat ”Plus 75-80kg astazi”.

Mesajele au continuat: ”Daca se poate sa o depozitati, v-am fi foarte recunoscatori! Cativa ani macar ?  #UE
UPDATE: Intr-un loc racoros stiu ca se depoziteaza!” sau ”Dar in UE mazarea importata din Madagascar nu are garantie 9 ani ca in Romania”.

Au fost și internauți care nu au apreciat postarea Reprezentanței Comisiei Europene: ”Ați început și voi cu arogante?” a scris cineva.

 

Radu Mazăre, condamnat definitiv la 9 ani de închisoare cu executare, urmează fie adus, astăzi, în România, sub escorta Poliţiei. Fostul primar al Constanţei va sosi pe Aeroportul Henri Coandă Bucureşti, luni seară, la ora 20.10, fiind posibil ca aeronava cu care vine să aibă escală la Paris.

Chestorul general Ioan Buda, șeful Inspectoratului General al Poliţiei Române, a declarat, luni dimineață, că Radu Mazăre este în cusotodia Poliției Române și că nu au fost probleme în legătură cu preluarea acestuia.


Citește și: VIDEO&FOTO | Cinci lucruri mai puţin ştiute despre Radu Mazăre. Fostul edil este adus astăzi în România


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Albert Ignatenko le transmite oamenilor “capacitățile de clarviziune”
Comentarii