Autoritățile filipineze susțin că Jennifer Erin Talbot a reușit să biroul de imigrări al aeroportului, fără a declara băiețelul, însă a fost oprită de angajații aeroportului la poarta de îmbarcare.

Femeia originară din statul american Ohio nu a reușit să prezinte niciun pașaport sau vreun alt document de identificare a bebelușului, spun reprezentanții aeroportului din Manila.

Americanca, în vârstă de 43 de ani, a fost arestată. Cu capul plecat, femeia a fost la un pas de izbucni în lacrimi.

Jennifer Erin Talbot avea de gând să se îmbarce cu bebelușul, la bordul unui zbor al companiei Delta Air Lines, cu destinația Statele Unite, susțin reprezentanții aeroportului.

A existat cu adevărat intenția de a ascunde bebelușul.

Grifton Medina, oficial filipinez responsabil cu imigrația

După reținerea femeii, bebelușul a ajuns în grija asistenților sociali din Filipine.

Potrivit anchetatorilor, Jennifer Erin Talbot a prezentat la aeroport o declarație care ar fi fost scrisă de mama bebelușului prin care era de acord ca nou-născutul să călătorească în Statele Unite. Documentul nu era, însă, semnat de către mamă.

Oficialii filipinezi susțin că nu a fost niciun document de călătorie pentru bebeluș, motiv pentru care femeia din Ohio a fost acuzată de trafic de persoane.

Ea ar putea face închisoare pe viață. Reprezentanții Ambasadei Statelor Unite la Manila au fost informați despre arest. Acum, autoritățile iau măsuri pentru identificarea părinților bebelușului.

foto: philstar.com

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente