FOTO: INQUAM PHOTOS / OCTAV GANEA

UPDATE ora 17:00. Instanța suprema anunță că cercetarea judecatorească este încheiată în acest caz, iar la termenul următor judecătorii vor asculta pledoariile finale în dosar.

Astfel procesul s-ar putea încheia pe 25 aprilie la ora 13, la sala Secției Comerciale a ÎCCJ.

UPDATE ora 14:20. Este audiat Liviu Dragnea.

„Domnule președinte nu folosesc procedura simplificată și nici nu uzez de dreptul la tăcere. Dacă îmi permiteți. Am câteva notițe. Ma pot inspira?”, a spus Dragnea.
Judecătorii îi reamintesc pe scurt lui Dragnea care sunt faptele pentru care e cercetat.
Dragnea Eu am înțeles acuzațiile. Le resping categoric și mă declar nevinovat față de ce spune DNA. În perioada 2006-2012 eram președinte al CJ și președinte al PSD Teleorman.
ICCJ: Ați fost în relație privilegiata de orice natura cu Botorogeanu sau Stoica?
Dragnea: În acea perioada precizez ca nu a existat niciodată astfel de relație între mine și oricare dintre cele două. O cunoșteam dinainte de anul 2004 pe Botorogeanu. În context de partid, de la unul din birourile parlamentare. Nu mai rețin la cine. Pe Stoica am cunoscut-o, am avut o discuție, la o manifestare de partid. Nu mai știu dacă la Camera Deputaților. A fost o discuție într-o pauză, cu mai mulți colegi de partid. Erau și mai multi jurnaliști locali, nu toți. Veniseră la acele manifestări. Discuțiile au fost generale, eram toți la un loc.
Discuția a fost una informală. Se discutau chestiuni politice. Au venit câteva păreri de la presă cum că PSD Teleorman ar avea nevoie de o mai bună reprezentare pe linia mass media. Eu am spus, la fel ca și ceilalți, să ne sugereze idei. Asta era în anul 2005- 2006.
Jurnaliștii au spus în glumă, ca ideile costă. În glumă am zis și noi că nu sunt bani la partid pentru a angaja în acest fel. La organizația județeană de partid nu e ca la fabrică, cu oameni care sa lucreze zilnic, în două schimburi sau alte astfel de proceduri și organigrame.
Ulterior, îmi aduc aminte ca la sediul de partid a venit doamna Stoica Anisa, ca o continuare a acelei discuții despre imaginea PSD. A venit ca să discutăm despre cum se poate face o colaborare între dumneaei și noi în sensul discutat. Ne-a solicitat să continuăm cu o colaborare între ea și partid în domeniul comunicării publice.
ICCJ: Ce o recomanda pe doamna Anisa?
Dragnea: Nvreau să se simtă nimeni jignit sau… Dar de-a lungul timpului au venit și oameni fără studii care vroiau sa ajungă șefi sau directori. Nu o recomanda nimic. Apoi, după aproximativ o lună, două, când am avut o ședința de birou permanent la sediul de partid, unde erau foarte mulți membri și colegi, doamna Anisa Stoica mi-a spus că trebuie să aibă totuși un venit și dacă se poate angaja la PSD Teleorman. Eu i-am spus că din ce știu eu ca nu sunt și am recomandat să își caute un loc de muncă. I-am spus că nu se poate baza pe partid pentru venituri stabile. Nu i-am cerut doamnei Stoica să meargă să se angajeze la DGASPC și în fapt să rămână la partid. Nu am vorbit cu cineva de la aceasta direcție pentru ca cineva să intervină să fie primită sau menținută această femeie acolo.
Am citit cu mare atenție și rechizitoriul și legea și Codul de procedura și Codul penal. În rechizitoriu se pleacă de la falsa premisa ca Direcția intră în atribuțiile mele. Categoric eu nu am cerut sau determinat sau facut vreo altă acțiune privind pe Floarea Alesu pentru menținerea a două persoane în funcții. Precizez că eu nu am știut că cele două angajate nu merg în perioada respectivă la serviciu și nici nu am fost sesizat în acest sens.
Despre situația lui Botorogeanu am aflat chiar de la ea. Respectiv ca figura angajată. Despre Stoica nu-mi aduc aminte precis…eu tuturor persoanelor care desfășurau activitate la partid le spuneam ca trebuie să aibă un serviciu și ca la partid se lucrează pe bază de voluntariat.
Și despre Stoica am aflat tot cam în anul 2012. Sigur ca ele acum sunt persoane importante, persoane publice, uitați câtă presă e în sală. Spre deosebire de acum, atunci ele nu erau figuri publice, nu-mi pot aminti cu exactitate amănunte despre ele din perioada 2006-2012.
Legat de afirmațiile unor persoane din prezenta cauza privind subordonarea dintre DGASPC și CJ Teleorman arăt că premisa că Direcția era în subordinea mea la CJ este una falsă.
În HG 1434 din 2004 e prevăzut la articolul doi că Direcția e instituție publică înființată în subordinea CJ. Plecând de la aceasta premisă falsă se reține ca eu am avut atribuții de control și coordonare. Ea e falsă pentru că în acea HG, la articolul 7, unde se legiferează atribuțiile colegiului director al Direcției se spune clar ca acest colegiu analizează și controlează activitatea Direcției. Președintele colegiului director era secretarul general al județului. Rolul de președinte îi dădea acele atribute de coordonare a Direcției. Nu era necesar ca cineva să-i delege acestei persoane competențe privind legea DGASPC.
Se mai susține că aș fi avut obligația și posibilitatea reală de a le sancționa pe cele două disciplinar pentru. Tot în rechizitoriu se creează impresia ca eu puteam să demit, să numesc, să execut după bunul meu plac pe directorul executiv al DGASPC. Articolul 5 din regulament reglementează procedura. Aceste funcții se ocupă prin concurs organizat de ANFP. Acolo sunt condiții foarte stricte. Nu iei un om de pe stradă și îl faci angajat. CJ doar lua act de rezultatul concursului organizat de ANFP și îl numea pe câștigător.
În CJ chiar se respectau toate procedurile. Pentru o astfel de procedura de numire era nevoie de o notă de fundamentare și de un raport, cu motivele ce pot sta la baza numirii sau sancționării. Aceste două documente merg la partidele reprezentate în CJ. Cei care au întocmit documentele prezintă membrilor comisiei motivele de demitere și baza legală.
În fața comisiilor obligatoriu trebuie chemat și cel pentru care se propune vreo măsură. În speță directorul executiv, dacă se ajunge la o astfel de situație. Aceste comisii avizează iar discuția se muta în plenul CJ.
Dragnea: Am citit rechizitoriul și este o experienta interesantă. Doamna Alesu spune ca i-a fost teamă să ia o decizie în legătură cu cele două angajate… Eu nu aveam posibilitatea subiectiv de a o demite sau schimba pe Floarea Alesu, director la DGASPC Teleorman. Din această perspectivă, arăt că menținerea în funcție de Alesu Floarea a celor două persoane nu avea cum să fie consecință unei posibilități pe care aș fi avut-o de destituire sau sancționare în mod discreționar… Alesu a afirmat că a avut doar o întâlnire altădată mai. Multe în care as fi discutat celor doua angajate. Niciodată doamna Alesu nu mi-a prezentat situația celor doua angajate Botorogeanu si Stoica și nici situația concreta a altui angajat.
Eu am stabilit doua reguli la CJ Teleorman. Prima – orice discuție se putea face în prezenta doamnei Magheru, director programe strategii în CJ Teleorman, și coordonatorul din CJ al respectivei instituții și evident cu șeful entității respective. A doua regula – să nu se discute cu sefii instituțiilor subordonate CJ, aspecte care nu intră in sfera de activitate a CJ. În acest context, nici doamna Alesu și nici altcineva nu mi-a spus că cele doua angajate încasau salariu și nu ar fi venit la serviciu. Eu nu i-am spus niciodată lui Anisa Stoica să nu se ducă la serviciu… Eu am trimis în judecata pe bârfe și zvonuri. S-a tot vorbit în ultima perioada, zvon în Alexandria, ca li s-ar fi sugerat celor doua ca dacă ar spune câteva lucruri despre mine eventual să ma aducă în această poveste si ar primi o pedeapsă mai ușoară, poate și altceva. Nu am certitudinea că ceea ce am auzit este real sau nu.
Doamna Botorogeanu nu a fost vreodată la mine sau la soția mea. Doamna Alesu spune că venea și discuta cu mine organigrame. Organigramă e un document foarte serios. E rama cadru a instituției. Ea nu putea fi discutată cu mine. Organigrama nu se depunea la mine sau la biroul meu. Cum sa.ma întâlnesc la discuții cu Floarea Alesu despre organigramă sau rectificările bugetare, când existau proceduri iar competenta aparținea colegiului director. Sunt afirmații cel puțin neserioase. Tot Alesu a zis ca mi-ar fi spus despre situația celor două pe holurile CJ. Nu mi-a spus asa ceva vreodată iar cu atât mai mult eu nu discut în treacăt pe holuri cu diverși șefi.
Eu nu am determinat-o și nici nu i-am cerut lui Floarea să facă anumite documente legate de cele două persoane. Atunci eu nu aveam cunoștință că ele nu mergeau serviciu.
Cum puteam să știu eu despre situația celor două în mod individual când CJ avea aproape două mii de angajați? Din cele aproape două mii de peroane zeci, sute, erau membri PSD și de la alte partide politice. Nu știu dacă mi se poate reproșa ca nu m-am interesat daca fiecare membru PSD mergea sau nu la serviciu.
Eu nu mergeam zilnic atunci la sediul de partid. Eu ajungeam de regulă cam la două săptămâni. A fost o perioadă când nu am ajuns și o lună pe acolo la sediul partidului.
DNA: Ați discutat vreodată cu soția dvs privind situația celor două angajate?
Dragnea: Nu, doamnă. Eu cu soția nu discutam acasă problemele de serviciu. Convenisem de mult timp asta. Nu mi s-a plâns vreodată despre așa ceva.
Avocatul directoarei Alesu: Martora Magheru a spus ca la cabinetul lui Dragnea s-a prezentat împreună cu Alesu și alte persoane ce le depășeau pe Magheru și pe secretarul județului?
Dragnea: Nu pot știi eu ce probleme le depășeau pe ele dar pot confirma ca au venit în această formulă, și asta de mai multe ori în cei doisprezece ani. Niciodată în aceste discuții nu au fost ridicate probleme referitoare la Botorogeanu și Stoica.
Sunt trimis în judecată doar pe niște bârfe auzite la șprit, pe vinuri, pe niște declarații. În opinia mea nu sunt probe în ceea ce mă privește în acest dosar.

UPDATE ora 12:30. Audierea martorului Stuparu Timotei, secretar general adjunct al Senatului

Stuparu Timotei: Sunt secretarul general adjunct al Senatului. În cei șase ani am fost directorul Centrului de conservare si promovare al culturi tradiționale din Teleorman. Era în subordinea CJ Teleorman.

ICCJ: Ați auzit de cele două femei în perioada respectivă?

ST: Le cunoșteam din mediul partidului în care activam atunci.

Avocat: Cunoaște dacă Stoica s-a întâlnit cu Dragnea și i-a cerut sa fie angajată în PSD?

ST: La sediul PSD se desfășurau tot felul de activități. Bilunar ne tot întâlneam la biroul permanent. La asemenea Birou permanent a venit și Stoica într-o pauza a unei ședințe. Probabil că a cerut să fie angajată. Ea nu era membră a PSD. În acea pauză cred că i-a cerut lui Dragnea. Ea a fost trimisa la mine că vrea să se angajeze ca purtător de cuvânt al organizației de partid. Dragnea a trimis-o la mine pentru că doar eu puteam face angajarea efectivă.

ICCJ: Ați discutat cu Dragnea pe tema asta?

ST: Nu-mi aduc aminte dacă am discutat cu Dragnea despre faptul ca Stoica Anisa a venit la mine și mi-a spus că dorește să se angajeze ca purtător de cuvânt și că ar fi avut acceptul și recomandarea sa. Eu i-am spus femeii că nu există post și că nu există bani pentru un asemenea post. Organizația nu a avut vreodată un post plătit pentru aceasta funcție. Altă dată mi-a cerut ca eu să o angajez ca artist dansator la Ansamblul Burnasul. Fusese dansatoare acolo apoi la Câmpia Română și vroia sa revină.

ICCJ: Dar ce avea femeia asta cu dumneavoastră, de ce venea mereu la dumneavoastră?

ST: I-am explicat că nu o pot angaja iar solicitarea nu a fost explicată ca venind de la cineva anume.

Avocat: Știe dacă cele doua erau protejate ale lui Liviu Dragnea?

ST: Eu nu știu, nu cred că erau Protejatele lui Dragnea. Probabil că ar fi insistat el cu ceva la mine. Dacă era așa. probabil că le-ar fi susținut în vreun fel.

ICCJ: Nu ați vb cu Dragnea despre cele două niciodată?

ST: Niciodată nu am discutat cu Dragnea referitor la angajarea vreuneia dintre cele două persoane.

Avocat: O cunoaște pe Floarea Alesu?

ST: Cam din 2004-2005. A fost directoarea unei fabrici din Roșiori….

Avocat: Știa unde lucrează Alesu în perioada de referință?

ST: Știu că era directoare la protecția copilului

Avocat: S-a plâns vreodată Alesu?

ST: Nu îmi amintesc să vină vreodată Alesu la mine. Când erau ședințele BP județean o chemam pe Botorogeanu ca să mă ajute cu dactilografia. Era o chemare personală. De obicei sâmbătă sau duminica. Activitatea ei se baza exclusiv pe relația de prietenie începută în anii 90 cu mine. Ea îmi tehnoredacta proiecte de hotărâre pe care eu le faceam. Ea se pricepe bine la activități pe calculator.

ICCJ: Dragnea a apelat la Botorogeanu?

ST: Nu cunosc cine sau ce au mai rugat-o pe Botorogeanu.

ICCJ: Știa toată lumea în Teleorman că cele două sunt angajate la DGASPC și dumneavoastră nu?

ST: Era un zvon public. Ea nu mi-a spus vreodată că e angajată la Dgaspc. Din auzite știam la nivelul lui 2006 că e angajată la DGASPC.

După audierea martorilor lui Liviu Dragnea, instanța trece mai departe la audierea inculpaților, Totodată ICCJ vrea să știe dacă Bombonica Prodana a achitat o suma către partea civilă, care e cuantumul și ce reprezintă ea.

UPDATE ora 11:30. Este audiată Liliana Magheru, director în CJ Teleorman

Liliana Magheru: Acum sunt director executiv al CJ Teleorman. În acea perioada aveam aceeași funcție. De atunci până acum.

Avocat: Le cunoașteți pe cele două?

LM: Le cunosc. Pe Floarea Alesu de când era consilier județean la CJ Teleorman, cam 2004, iar pe Botorogeanu și Stoica le știu din vedere din 2005-2006. Le-am cunoscut în oraș pe Adriana Botorogeanu, iar pe Stoica o știam doar din vedere. Nu aveau legătură cu serviciu meu. Era ceva strict privat. Nu le-am cunoscut în nicio secunda pe cele doua din perspectiva unor relații de serviciu, în sensul atribuțiilor Consiliului Județean sau al DGASPC Teleorman.

Avocat: Ați auzit că Stoica și Botorogeanu ar fi protejatele lui Dragnea.

LM: Nu am auzit asa ceva vreodată. Despre Stoica Anisa am auzit ca ar fi protejata lui Teodor Nițulescu. Fostul prefect.

Avocat: Ați participat la întâlnirile.lui Dragnea cu angajații din subordine?

LM: Da, participam la aceste întâlniri ale lui Dragnea. La cabinetul sau veneau directori, angajați ai CJ, cu probleme instituționale.

ICCJ: Ați participat vreodată la vreo întâlnire alături de Dragnea…

LM: La CJ la întâlnirile de la cabinet a venit o dată doamna Alesu. Se discuta în special despre buget, despre finanțare. La aceste întâlniri participa Dragnea, eu, directorul DGASPC și de obicei secretarul județului Teleorman. Am aflat despre cele două când a început ancheta procurorilor Pe toată durata de sase ani nu am cunoscut ca cele două ar fi fost încadrate la DGASPC și de fapt lucrau în altă parte. Nu mi s-a plâns nimeni în acești ani, nu am știut despre aceste angajați. Nu am fost sesizată. Și asta pentru ca nu aveam niciun fel de atribuție. Floarea Alesu nu a venit vreodată să semnaleze că sunt nereguli.

Cum vor liberalii să schimbe legea ca să ajungă Klaus Iohannis senator. Președintele ar putea candida fără a fi nevoit să demisioneze SURSE
Recomandări
Cum vor liberalii să schimbe legea ca să ajungă Klaus Iohannis senator. Președintele ar putea candida fără a fi nevoit să demisioneze SURSE

UPDATE ora 10:30. Bombonica Prodana a plătit prejudiciul în dosarul DGASPC Teleorman și a cerut încetarea procesului.

Este audiată Silvia Oprescu, care în perioada 2066-2012 era onsilier juridic în cadrul aparatului de specialitate al CJ Teleorman.

Silvia Oprescu: Spre sfârșitul anului 2008 am fost desemnată sa îndeplinesc temporar atribuțiile specifice secretarului de județ. În 2010,  poziția a devenit permanentă.

Avocatul lui Liviu Dragnea: Ca secretar al județului coordona DGASPC?

SO: Da, dar aveam și alte atribuții în această calitate. Asiguram legalitatea hotărârilor și a dispozițiilor.

Avocat: Ce presupunea activitatea de coordonare?

SO:  În ședințele colegiului director se discutau probleme despre organigramă, despre achiziții și altele.

Avocat: Ppreședintele CJ avea vreo atribuție de control sau coordonare a DGASPC?

SO: Nu avea, dar când era nevoie ne mai consultam. În special pe probleme de buget. Pentru că aici imi era mie mai greu să mă descurc.

Avocat: Le cunoașteți pe Botorogeanu și Stoica?

SO: Nu le cunosc, dar am aflat de ele la începerea anchetei. Eu avizam pentru legalitate și trimiteam la Consiliul Județean unde se făcea aprobarea sau respingerea lucrărilor.

Avocat: Organigrama se discuta separat cu Dragnea?

SO: Proiectul de organigramă nu era discutat ulterior cu Dragnea sau Alesu. Iar la proiect nu se discuta nimic concret referitor la persoane.

Avocat: Avea Dragnea comportament dictatorial cu colegii?

Judecător: Nicăieri în dosar nu se spune că Dragnea ar fi avut un astfel de comportament.

SO: Nu avea comportament, dar era foarte exigent. Voia performanta. Documentele trebuiau sa fie.intocmite întocmai exigentelor legale.

Avocat: Când se întâlnea cu Dragnea mai participa cineva la aceste întâlniri?

SO: Depinde. Uneori mai participau vicepreședinți ai CJ, și tot timpul era prezenta și doamna Magheru care era director executiv CJ, Direcția de comunicare.

ICCJ: Inculpatul Dragnea v-a cerut direct sau indirect, sau alte persoane v-au spus că este o cerere a lui Dragnea ca cele două să lucreze acolo?

SO: Niciodată, în nicio formă.

ICCJ: Ați discutat vreodată cu Alesu ca cineva ar forța-o sa mențină în funcție pe cineva.

SO: Nu, niciodată nu a venit la mine să spună că ar fi fost obligată să angajeze sau să țină în funcție pe vreuna dintre cele doua persoane.

ICCJ: Dragnea a fost prezent vreodată la vreo ședință a dumneavoastră de prezentare?

SO: Nu, niciodată nu a fost prezent

Procuror DNA: Care a fost reacția ei când a aflat despre aceste angajări?

SO: Am informat președintele CJ, nu era domnul Dragnea, am aflat în anul 2014, și fiind cercetare penală…

DNA: Din ce text legal face parte procedura?

SO: Din Legea 215/2001 și hotărârea de guvern 1434

DNA: V-a fost delegată și atribuția de întocmire a organigramei?

SO: Se puteau delega atribuții de coordonare a unei instituții. Fiind delegată pentru funcția de secretar al CJ și fiind delegată să coordonez activitatea DGASPC Teleorman, în aceasta activitate era inclusă și procedura de aprobare a organigramei și a statului de funcții a DGASPC.

DNA: Aveați și atribuția de sancționare?

SO: Nu aveam așa ceva trecut în fișa postului.

UPDATE ora 9:46. Liviu Dragnea a ajuns la instanță supremă, unde urmează să fie audiat în calitatea sa de inculpat în dosarul angajărilor pretins nelegale de la DGASPC Teleorman.

La intrarea în sediul instanței, Dragnea a fost escortat de la mașinp până la intrarea în curtea instanței de aproximativ opt jandarmi. Jandarmii care l-au escortat pe liderul PSD au împins jurnaliștii și au blocat pentru scurt timp accesul reporterilor în incinta instanței, astfel încât aceștia să nu-l poată opri pe Dragnea pentru a-i pune întrebări.

De asemenea, la sosirea liderului PSD la sediul ICCJ, cinci persoane au scandat lozinci împotriva acestuia.

VIDEO/ Ce a declarat Liviu Dragnea în fața judecătorilor, în dosarul DGASPC Teleorman


Ultimul termen al dosarului DGASPC a avut loc pe 15 februarie, când au fost audiaţi şase martori: primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, şi foşti sau actuali angajaţi ai DGASPC Teleorman şi ai Consiliului Judeţean.

Evaluator achitat pentru despăgubiri frauduloase acordate lui Gigi Becali: „a umflat” valoarea unui teren din Voluntari cu 164%, dar „fapta nu a fost săvârșită cu vinovăție”
Recomandări
Evaluator achitat pentru despăgubiri frauduloase acordate lui Gigi Becali: „a umflat” valoarea unui teren din Voluntari cu 164%, dar „fapta nu a fost săvârșită cu vinovăție”

Procesul în dosarul DGASPC Teleorman a fost reluat de la zero pe 3 octombrie 2017. În acestt dosar, Liviu Dragnea este judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, alături de fosta sa soţie, Bombonica, şi de foşti angajaţi ai DGASPC Teleorman.

Acuzațiile DNA în dosarul DGASPC Teleorman

Liviu Dragnea a fost trimis în judecată de DNA pe 15 iulie 2016, fiind acuzat de săvârşirea, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, a infracţiunilor de instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual.

În acelaşi dosar a fost trimisă în judecată şi fosta soţie a lui Dragnea, Bombonica Prodana, la data comiterii faptei coordonator al Complexului de servicii destinate copilului şi familiei şi şef serviciu Secretariat din cadrul DGASPC Teleorman, cu privire la săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit. De asemenea, au fost trimişi în judecată mai mulţi angajaţi de la DGASPC Teleorman.

Conform DNA, Dragnea a intervenit pentru menţinerea în funcţie şi plata drepturilor salariale pentru două angajate de la DGASPC Teleorman, deşi ştia că acestea lucrau de fapt în cadrul organizaţiei PSD Teleorman. Este vorba de Adriana Botorogeanu, încadrată din anul 2005 la DGASPC Teleorman în funcţia de inspector de specialitate în cadrul Serviciului administrativ, şi Anisa Niculina Stoica, încadrată, din anul 2006, în funcţia de referent.

Cine are 3 miliarde de lei pe mână la Apele Române, instituția responsabilă de lucrările de amenajare contra inundațiilor: un condamnat penal care încasează 20.000 de lei pe lună
Recomandări
Cine are 3 miliarde de lei pe mână la Apele Române, instituția responsabilă de lucrările de amenajare contra inundațiilor: un condamnat penal care încasează 20.000 de lei pe lună

Potrivit procurorilor, cele două angajate nu s-au prezentat la serviciu şi nici nu au prestat vreuna dintre activităţile înscrise în contractul lor muncă semnat cu DGASPC Teleorman, desfăşurându-şi de fapt activitatea la sediul Organizaţiei Judeţene PSD Teleorman.

„Dragnea era un Dumnezeu în Teleorman”

La termenul din noiembrie al dosarului, unul din martorii din dosar le-a povestit judecătorilor despre pretinsele intervenții ale acestuia la nivelul DGASPC Teleorman și a spus că acesta „era ca un Dumnezeu” pentru oamenii din județ. Martorul, Mirela Chera, a povestit că cele două angajate, Adriana Botorogeanu și Anisa Niculina Stoica, nu desfășurau activitate în cadrul DGASPC Teleorman.

„Înainte de 2010 am cunoscut-o pe Stoica Anisa iar pe Botorogeanu doar după declanșarea cercetărilor”.

„La serviciu, de la cineva de la Personal, am aflat la un moment dat că ea, Botorogeanu, era dintre cele două care nu veneau la serviciu pentru că aveau activitate la organizația PSD.

Era de notorietate și toată lumea vorbea în instituție că cele două erau protejate de președintele Liviu Dragnea.

Din 2010 a început să vină la serviciu, nu știu ce s-a întâmplat dar venea. Bănuiesc ca i s-a spus să vină pentru că altfel nu venea. Eu nu am semnat pentru cele două foi colective de prezență”, a explicat femeia.


Andrei Gheorghe va fi incinerat. Familia a decis să-i respecte dorința

Urmărește cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Bărbatul care a incendiat Palatul Parlamentului a fost prins într-un hotel din București. Se întorsese recent din Italia
Știrileprotv.ro
Bărbatul care a incendiat Palatul Parlamentului a fost prins într-un hotel din București. Se întorsese recent din Italia
Wow! Cum arată casa lui Sorin Bontea. Și-a amenajat locuința ca-n reviste și a plantat măslini în curte: "Abia aștept să strâng recolta"
Viva.ro
Wow! Cum arată casa lui Sorin Bontea. Și-a amenajat locuința ca-n reviste și a plantat măslini în curte: "Abia aștept să strâng recolta"
Fiica lui Tily Niculae a făcut AVC la 12 ani. "Într-o zi m-am dus s-o iau de la şcoală şi mi-a spus că o doare capul. Până să ajungem acasă, mi-a spus că nu mai vede cu ochiul drept, iar ceea ce s-a întâmplat apoi..."
Libertateapentrufemei.ro
Fiica lui Tily Niculae a făcut AVC la 12 ani. "Într-o zi m-am dus s-o iau de la şcoală şi mi-a spus că o doare capul. Până să ajungem acasă, mi-a spus că nu mai vede cu ochiul drept, iar ceea ce s-a întâmplat apoi..."
Ce a putut să găsească un bărbat într-o cameră ascunsă din podul casei. ”Erau acolo din anii ’60”
FANATIK.RO
Ce a putut să găsească un bărbat într-o cameră ascunsă din podul casei. ”Erau acolo din anii ’60”
Leonard Doroftei a povestit prin ce a trecut în Canada: „Aveam zile în care nu puteam să mănânc. Plecau târâș!”
GSP.RO
Leonard Doroftei a povestit prin ce a trecut în Canada: „Aveam zile în care nu puteam să mănânc. Plecau târâș!”
Amenzi usturătoare pentru șoferii care nu au aceste obiecte în mașină. Ce spune Codul Rutier de fapt
FANATIK.RO
Amenzi usturătoare pentru șoferii care nu au aceste obiecte în mașină. Ce spune Codul Rutier de fapt
Raluca Bădulescu și-a făcut cont pe OnlyFans. Cum pozează vedeta pe site-ul pentru adulți. Imagini necenzurate / FOTO
Unica.ro
Raluca Bădulescu și-a făcut cont pe OnlyFans. Cum pozează vedeta pe site-ul pentru adulți. Imagini necenzurate / FOTO
S-a aflat cum a ajuns la Dinamo autocarul pe care l-a folosit şi FCSB, după ce fanii "câinilor" au izbucnit! Prima explicaţie: "Este adevărat" | FOTO
Orangesport.ro
S-a aflat cum a ajuns la Dinamo autocarul pe care l-a folosit şi FCSB, după ce fanii "câinilor" au izbucnit! Prima explicaţie: "Este adevărat" | FOTO
Rată de 700 de lei la un credit de 25.000 de lei. Cât poate scădea după refinanţare
Observatornews.ro
Rată de 700 de lei la un credit de 25.000 de lei. Cât poate scădea după refinanţare
Horoscop 18 septembrie 2024. Racii este bine să nu se lase în voia emoțiilor mai intense decât de obicei, dar nici să nu exagereze cu rațiunea
HOROSCOP
Horoscop 18 septembrie 2024. Racii este bine să nu se lase în voia emoțiilor mai intense decât de obicei, dar nici să nu exagereze cu rațiunea

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI