MENIU CAUTĂ
18 Mai. 2018 10:48

Mai mulți utilizatori ai brățărilor Fitbit se plâng că ar fi fost electrocutați de acestea

Distribuie

Unii utlizatori ai brățărilor de fitness Fitbit, devenite populare printre consumatorii care vor să-și îmbunătățească starea de sănătate, au raportat că ar fi fost electrocutați de gadgeturile americanilor.

Un client, pe nume Chris Nelson, declară că, după o lună de la achiziția produsului Fitbit Charge 2, a fost electrocutat. 'A fost clar un șoc electric', a afirmat Nelson, care a povestit că incidentul s-a petrecut când își punea fiica la culcare, arată Mediafax.

Micuța nu a fost rănită, însă Chris arată că șocul i-a produs o rană pe încheietură și i-a amorțit mâna pentru o scurtă perioadă de timp.

'Din ce îmi pot da seama, am fost electrocutat de conectorul de pe încheietura mea', spune bărbatul.

O altă clientă, Lauren Reiss, susține că două modele diferite de Fitbit au electrocutat-o. 'Am simţit şocul în toată mâna. A fost de intensitate mare. Când m-am uitat la mâna am observat că sunt rănită. Este un pericol care trebuie adresat', a spus ea pentru televiziunea americană CBS.

Totuși, Fitbit spune că ia toate măsurile de siguranță în modelele pe care le produce pentru a preveni contactul curentului electric cu pielea utilizatorilor.

În fiecare raport pe care Fitbit l-a investigat, device-urile și bateriile s-au dovedit a fi intacte și funcționale, neexistând semne de supraîncălzire, nereguli de voltaj sau defecțiuni.

Compania americană a declarat că șocul ar fi putut fi cauzat de electricitatea statică a persoanelor.

'Dacă ai avea un stimulator cardiac, sau dacă ai conduce o maşină în timp ce ţi se întâmplă acest lucru, daunele ar putea fi foarte serioase', susține avocatul Steven Talley.

Chris Nelson a primit un alt model de Fitbit și spune că nu a mai fost electrocutat de când îl folosește pe acesta.


CITEȘTE ȘI: SURSE/ Strategia Reacție rapidă la plângerea penală la adresa premierului Dăncilă'. Punctajul PSD, copy paste în comunicatele de presă. La ce au de gând să dea foc acum?'


FOTO: Pixabay

Loading...
Comentarii