Mergi direct la conținut »
Mircea Badea, un nou mesaj după ce a fost făcut KO de motociclistul Tedi Emi: ”Mai terminați cu istericalele”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Mircea Badea, un nou mesaj după ce a fost făcut KO de motociclistul Tedi Emi: ”Mai terminați cu istericalele”

Mircea Badea, un nou mesaj după ce a fost făcut KO de motociclistul Tedi Emi: ”Mai terminați cu istericalele”

Mircea Badea a transmis un nou mesaj, la trei zile de la meciul cu motociclistul Tedi Emi, în care a fost făcut KO la numai cinci secunde de la începutul meciului. După ce a fost învins în ring, pe rețelele sociale au început să apară ironii la adresa prezentatorului TV. Deși majoritatea glumelor lansate în spațiul virtual de simpli internauți ori publicațiile de umor îl satirizau pe realizatorul TV pentru cele cinci secunde până ce a primit decisiva care l-a lăsat inconștient pe podea, Mircea Badea consideră că oamenii au criticat organizatorii meciului. Cel puțin așa reiese din postarea lui Badea de pe contul său de Facebook.

De Mihai Niculescu,

„Băi, nene, mai terminați cu istericalele și băgatul capului în poză. Organizatorii sunt absolut ok și n-am nimic să le reproșez. N-am spus absolut nimic înainte, nu intenționam să spun nici după, dar mă forțează istericii care și-au găsit o ocupație.
Nu sunt genul care să cer voie, aprobare, confirmare nimănui. Au fost respectate toate regulile, am avut viză medicală rezultată în urma unui control detaliat.
S-a întâmplat practic nimic în urma unei lovituri norocoase. Sunt ok, fac emsiuni live radio/tv de a doua zi.
M-am înscris ca orice altă persoană într-o competiție bine organizată. Și cu asta, basta. Organizatorul și domnul Cristian Iordache și-au respectat toate înțelegerile luate de comun acord. Lăsați-i în pace!
P.S. Iar eu personal nu dau doi bani găuriți pe „grija” sau „îngrijorarea” isterică manifestată de ipocriți. Fiți bărbați, hienelor!”, a scris Mircea Badea.

Comentariile utilizatorilor rețelei de socializare nu s-au lăsat așteptate și i-au readus aminte lui Mircea Badea că tocmai el era pe persoana criticată.

„De tine rade toata lumea, nu intelegi?!!! Sau esti in perioada de negatie???” i-a scris Mihaela Tudorescu.


Citește și: Tânăra moartă în Germania după cinci ani de comă va fi înmormântată în satul natal. Familia a primit un ajutor de urgență de 1.000 de lei


 

Close
Închide
  Close