MENIU CAUTĂ
, de Sorina Ionaşc

Orban, despre ”atacurile demente ale PSD”: ”Trăiesc într-o realitate paralelă”

Distribuie

Orban, despre ”atacurile demente ale PSD”. Președintele PNL, Ludovic Orban, a criticat atitudinea social-democraților la adresa protestelor din 10 august, dar și la adresa președintelui Klaus Iohannis.

”Condamnăm ferm toate atacurile demente ale PSD împotriva protestatarilor și a lui Iohannis. PSD trăiește într-o realitate paralelă. Nu d-asta au ajuns la guvernare, să trateze cetățenii cu pulane și cu scuturi în cap și cu gaze lacrimogene”, a declarat liderul PNL, la Parlament.

Ludovic Orban i-a luat apărarea președintelui Klaus Iohannis, pe care PSD l-a găsit vinovat pentru violențele de la protestele din 10 august.

”Transformarea lui Klaus Iohannis într-o țintă e o acțiune de dezinformare, lipsită de fundament. Iohannis n-a făcut altceva decât să ia poziție publică împotriva reprimării brutale”, a adăugat Ludovic Orban.

După protestele din 10 august, liderii PSD au transmis același mesaj la unison: Klaus Iohannis este vinovat, iar jandarmii și-au făcut treaba, dar au fost răniți.

Singura reacție a lui Liviu Dragnea pe protestele diasporei a fost o simplă postare pe Facebook, în care îl acuză pe președintele Klaus Iohannis de instigarea la violențe și de faptul că protestele au fost unele politice.

Citește mai multe despre ludovic orban, atacuri, proteste, PSD și violențe pe Libertatea.

Comentarii