MENIU CAUTĂ
10 Noi. 2017 16:45

(P) Soba pe lemne – recomandarea specialiștilor pentru încălzirea spațiilor mici

Distribuie

Soba pe lemne, disponilibă în gama de șeminee de la Alego, reprezintă modalitatea de încălzire a locuinței, care ne poate da uneori bătăi de cap, mai ales când nu avem la dispoziție spațiul necesar pentru montarea unei centrale corespunzătoare sau și atunci când nu suntem racordați la gazul curent. Și care ar fi soluția? În acest caz trebuie să apelăm la sobele oferite de experții în șeminee, care se încadrează chiar și în spațiile mici, încălzesc rapid un astfel de spațiu, și foarte important, nu consumă mult combustibil.

În general, pentru spațiile mici și medii ne folosim de sobele pe lemne cu ajutorul cărora putem încălzi un spațiu de la 50 la 150 de metrii pătrați. În cazul în care spațiul pe care trebuie să îl încălzim este format din mai multe camere, atunci temperatura nu o să fie aceeași în toată locuința dacă folosim ca sursă de căldură o singură sobă. Aceste tipuri de sobe moderne pot fi produse din mai multe materiale printre care amintim sobele din fontă și oțel cu șamontă. Aceste două tipuri de sobe au în principal doar diferențe de design, fiind reprezentate de randamentul oferit de fiecare tip de soba în parte. În funcţie de preferinţă şi nevoie, soba poate fi de capacităţi calorice şi modele diferite, alese de client astfel încât să se potrivească cu tonul încăperii şi spaţiul care necesită încălzire. Designul camerei unde este amplasată soba va fi garantat mult mai atractiv.

 Sobele pe lemne se cumpăra de la Alego

Specialiştii de la Alego îţi oferă produse de calitate la un preţ foarte bun pentru România, alături de garanţii consistente care te fac să îţi risipeşti orice îndoială cu privire la calitatea serviciilor şi produselor oferite de ei. Cine sunt cei de la Alego? O echipa de oameni entuziaşti care e dispusă să-ţi construiască un semineu pe lemne în Sibiu sau în oricare altă locaţie din ţară. Totul a început cu o afacere de familie care ulterior s-a transformat într-un brand cunoscut la nivel naţional. O afacere în care se munceşte cu dăruire, asta pentru că își doresc clienţii care să fie încântaţi de produsul finit. Alego face parte din grupul PEFOC.ro, care este cel mai mare magazin de șeminee online.

Care sunt aspectele pe care specialiştii le au în vedere atunci când vine vorba de construirea de șeminee? În primul rând, se gândesc la spaţiul care clientul doreşte să-l încălzească. Şemineul poate să încălzească întreaga casă, pe când sobă încălzeşte doar încăperea în care este amplasată. Un alt aspect pe care aceştia îl iau în considerare atunci când un client doreşte să construiască aceste sobe, este designul şi puterea calorică a acesteia care se determina în funcţie de spaţiul care trebuie încălzit.

La Alego ai garanţia calităţii superioare, precizie inginerească în construcţie şi consultanţă întreagă viaţă. Toate acestea pentru a te asigura că ai făcut cea mai bună alegere. Magazinul online te întâmpină cu o gamă variată de produse începând de la șeminee clasice, focare fontă, termoșeminee, focare şemineu, cos fum profesional, sobe pe lemne şi toate accesoriile necesare construirii şemineului tău.

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 20 februarie 2019
Comentarii