Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Primarul Timișoarei, scenariu de film în timp ce mănâncă dude direct din copac. Reacția lui Nicolae Robu: „Mmm, deliciu!”
Ştiri Libertatea > Ştiri > VIDEO/ Primarul Timișoarei, scenariu de film în timp ce mănâncă dude direct din copac. Reacția lui Nicolae Robu: „Mmm, deliciu!”

VIDEO/ Primarul Timișoarei, scenariu de film în timp ce mănâncă dude direct din copac. Reacția lui Nicolae Robu: „Mmm, deliciu!”

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a început o adevărată campanie de promovare pe Facebook. În ultima perioadă, edilul a făcut publice mai multe filmulețe cu el în prim-plan, printre care și unul în care mănâncă dude direct dintr-un copac și comentează „Mmm, deliciu”.

De Raluca Diaconu,

„AFLAT, ȘI ASTĂZI, ÎNTR-UN PERIPLU PRIN JUDEȚ, am zărit din mașină, pe marginea drumului, un dud încărcat, în Beba-Veche. Am oprit mașina, am coborât și m-am apucat să mănânc apetisantele fructe direct de pe creangă, ca în copilărie! Doamne, cât de bune-au putut fi! Așa, nespălate, groaznic de neigienice!”, a scris Robu în descrierea filmulețului postat pe pagina sa de socializare.

AFLAT, ȘI ASTĂZI, ÎNTR-UN PERIPLU PRIN JUDEȚ, am zărit din mașină, pe marginea drumului, un dud încărcat, în Beba-Veche. Am oprit mașina, am coborât și m-am apucat să mănânc apetisantele fructe direct de pe creangă, ca în copilărie! Doamne, cât de bune-au putut fi! Așa, nespălate, groaznic de neigienice!

Publicată de Nicolae Robu pe 20 Mai 2018

Cu câteva zile înainte, edilul urbei de pe Bega a postat două filmulețe care îl arată cum încinge câte o horă în diverse localități din Timiș, unde au loc rugi. Robu joacă alături de soție și de alți săteni, cam stângaci.

RUGĂ LA FIBIȘ !Felicitări, domnule Primar Gheorghe-Dorel Carcea, pentru cum arată comuna dv., felicitări, stimați fibișeni! M-am simțit minunat alături de dv. la tradiționala dv. sărbătoare!

Publicată de Nicolae Robu pe 17 Mai 2018

A publicat chiar și un filmuleț în care a dat nici mai mult nici mai puțin de zece goluri. Video-ul pus pe rețeaua de socializare este editat și cu reluări.

La începutul lunii mai, Nicolae Robu, un primar excentric, a scris pe Facebook că se simte ca la 30 de ani, că s-a mai îngrășat, dar că e fericit.

Citește și: Ce sunt bolile psihice, cum le recunoaștem și cum se tratează

Close
Închide
  Close