Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Scoțienii nu-și pierd simțul umorului: ”Ne autoizolăm, dar sigur ne vindecăm cu ceva alcool. Vă rugăm, aruncați-ne niște doze”

Scoțienii nu-și pierd simțul umorului: ”Ne autoizolăm, dar sigur ne vindecăm cu ceva alcool. Vă rugăm, aruncați-ne niște doze”

Scoția are 499 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, iar numărul deceselor a ajuns la 7, au anunțat azi, 23 martie, autoritățile. În ciuda faptului că numărul de cazuri crește, localnicii nu și-au pierdut simțul umorului.

De Mihai Toma,

Bunăoară, la Dundee, al patrulea oraș al Scoției, 150.000 de locuitori, unul dintre cei aflați în carantină a aninat pe pereții casei o pânză cu următorul mesaj: ”Ne autoizolăm, dar sigur ne vindecăm cu ceva alcool. Vă rog, aruncați-ne niște doze”.

  • Săptămâna trecută, Alexander Lukaşenko, preşedintele care se află de peste 25 de ani în fruntea Belarusului, spunea: ”Vă recomand să faceţi o saună, să beţi multă vodcă şi să munciţi din greu, în acest mod o să ucideţi virusul din organism”.

Străzile din orașul de pe Tay sunt pustii, semn că scoțienii țin cont de măsurile anunțate încă se sâmbătă, 21 martie, de Guvernul de la Londra.

14 persoane au murit pe teritoriul Scoției din cauza Covid-19, iar 499 de cazuri sunt confirmate.

Școlile, barurile și restaurantele sunt închise și în Regat.

5.683 de persoane infectate cu Covid-19 sunt înregistrate în Marea Britanie. 288 de persoane au murit.

Close
Închide
  Close