Șase modele de Lamborghini Huracan au traversat „tărâmul lui Dracula, unul dintre cele mai spectaculoase destinații din lume”

„Drumul străbate cei mai înalți munți din România și oferă priveliști care-ți taie respirația, de la terenuri aride la văi înverzite”, se arată într-un mesaj publicat pe Facebook de cei care au filmat reclama pentru producătorul bolizilor de sute de cai putere.

Reclamă pentru Lamborghini Huracan, filmată pe Transfăgărășan (1)Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11


Citește și EXCLUSIV. Răsturnare de situație în cazul Boureanu. Unii dintre polițiștii-martori și-au schimbat mărturiile!


Super-mașinile au pornit traseul din Sibiu, au trecut prin satul Cârțișoara, de unde provine vestitul cioban Badea Cârțan, iar apoi au abordat în viteză numeroasele curbe în ac de păr care străbat Munții Carpați.

Clotilde Armand, trimisă în judecată în ziua în care și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat. De ce e acuzată și cum a reacționat
Recomandări
Clotilde Armand, trimisă în judecată în ziua în care și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat. De ce e acuzată și cum a reacționat


::placeholdeR–>

Noul model de Lamborghini Huracan Performante a fost prezentat la Salonul Auto de la Geneva. Bolidul costă peste 300.000 de dolari și dispune de un motor V10 cu 630 de cai putere, capabil să ajungă la 100 de kilometri pe oră în 2,9 secunde.

Pe Transfăgărășan, Lamborghini Huracan Performante a fost vedeta care a eclipsat celelalte modele Huracan Spyder şi Huracan Coupe.


Citește și EXCLUSIV/ Mama tinerelor blocate în Gaza a intrat în greva foamei și acuză autoritățile de neimplicare. MAE: Există un dialog constant cu Israelul


 

Google News Urmărește-ne pe Google News