De Daria Maria Diaconu,

Informația a fost dată publicității în cadrul unei emisiuni de televiziune – Al Rojo Vivo.

În cadrul emisiunii respective s-a spus că posibila sarcină a Annei Kournikova ar fi fost motivul pentru care aceasta nu l-a însoțit pe partenerul ei de viață, Enrique Iglesias, la concertul pe care acesta l-a susținut zilele acestea la Madrid, relatează Infobae.

Viitorul bebeluș ar urma să vină pe lume în primul trimestru al anului viitor.

Informația despre venirea pe lume a unui bebeluș în cuplu Anna Kournikova-Enrique Iglesias nu a fost deocamdată nici infirmată, nici confirmată de cei doi.

Enrique Iglesias, în vârstă de 44 de ani, este un cunoscut cântăreț, fiul celebrului artist spaniol Julio Iglesias. Din anul 2001, Anna Kournikova formează un cuplu cu cântărețul spaniol Enrique Iglesias. Cei doi au împreună gemeni, Nicholas și Lucy, care au venit pe lume în decembrie 2017.

FOTO: Hepta

Citeşte şi:

Înalta Curte repune pe rol cazul de prelevare de organe, relatat de Libertatea, și-i recheamă la audieri pe procurorul și pe medicul acuzați de DNA că au luat ilegal organele!

Bani publici folosiți pentru doping în sportul românesc! Scandalul se extinde, noi dezvăluiri în această dimineață

Cum luptă tinerii din Catania cu mafia siciliană. Comercianții refuză să mai plătească „pizzo”: „Un popor care dă șpagă e un popor fără demnitate”. Pe când și varianta românească?

Simona Halep, despre retragerea din tenis: "Sincer, chiar am vorbit cu fratele meu despre asta"
GSP.RO

Simona Halep, despre retragerea din tenis: "Sincer, chiar am vorbit cu fratele meu despre asta"

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială
HOROSCOP

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială