Sunt sănătoasă, doar că mi-am găsit o mică problemă la inimă când eram mică, care s-a accentuat şi sunt hipertensivă ca jumătate din populaţie, nu este nimic spectaculos. Îţi dă Dumnezeu un semn că trebuie să fii mai liniştit. Moartea bunicilor mei m-a liniştit. Când am stres am tensiunea ridicată. Mi-am dat seama că decât să fac 50 de lucruri pe zi, mai bine 48, dar bune”,a dezvăluit ea la Antena 1

În urmă cu opt ani, Denisa Nechifor ar fi avut o relație cu Cătălin Botezatu, Designerul nu a confirmat niciodată idila cu aceasta, însă a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei.Pe lângă este o femeie frumoasă, se cupă cu foarte multe lucruri impresionante, se implică în acte de caritate și practic cu asta m-a vrăjit. Am descoperit un alt timp de om, frumos în interior, căruia îi place să facă bine oamenilor. Denisa este o femeie specială, frumoasă, care poate atrage orice bărbat nu doar prin aspectul fizic, care oricum este perisabil, ci și prin comportamentul ei. E problema noastră dacă suntem sau nu împreună”,  a declarat Cătălin atunci.

Citește și

La 24 de ani, un maramureșean vrea să candideze la primărie și să schimbe destinul orașului natal: „Rămân în țară orice s-ar întâmpla”. Tânărul candidat promite „în primul rând, apă potabilă și drumuri”

Urmărește-ne pe Google News