MENIU CAUTĂ

Ce a făcut Milan la cununia civilă a părinților săi. Valentina Pelinel a dat detalii

Distribuie

Valentina Pelinel a dat publicității o fotografie din ziua în care a avut loc cununia civilă cu Cristi Borcea, imagine în care apare și băiețelul lor, Milan. 

În fotografia respectivă, Milan, fiul fostului model Valentina Pelinel și al omului de afaceri Cristi Borcea, apare alături de mama sa și de make-up artistul care s-a ocupat de ea. Îmbrăcat la patru ace, puștiul ține în mână buchetul de flori roșii pe care mama sa l-a avut la cununia civilă cu Cristi Borcea.
„Milan a avut cea mai importantă misiune: a furat buchetul ?❤?‍?‍?”, a scris Valentina Pelinel în dreptul imaginii cu fiul său.


„Știe ce vrea puștiul…”, i-a transmis un internaut.

În data de 12 septembrie, Valentina Pelinel s-a căsătorit cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. Cei doi urmează să devină din nou părinți, vedeta fiind însărcinată cu gemeni. Nunta celor doi ar urma să aibă loc luna viitoare, în Ungaria, nași urmând să le fie Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, și soția acestuia, Irina Nicolae, fosta componentă a trupei ASIA.


Citește și: Aici sunt banii dumneavoastră! 50 milioane de euro pentru o junglă: Parcul Verdi, plin de gunoaie, achiziția controversată a Primăriei Capitalei


 

Citește mai multe despre Valentina Pelinel, buchet, cununie civila și milan pe Libertatea.

Comentarii