Mergi direct la conținut »
Ce scrisoare a primit Ionela Prodan de la Prințul Paul și Prințesa Lia. Anamaria Prodan, profund impresionată | FOTO Galerie foto
5imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce scrisoare a primit Ionela Prodan de la Prințul Paul și Prințesa Lia. Anamaria Prodan, profund impresionată | FOTO

Ce scrisoare a primit Ionela Prodan de la Prințul Paul și Prințesa Lia. Anamaria Prodan, profund impresionată | FOTO

Ionela Prodan a primit o felicitare plină de emoție de la Prințul Paul, soția sa, Prințesa Lia, și fiul lor, Carol Ferdinand. Interpreta de muzică populară Ionela Prodan se află la Spitalul Elias de mai multe săptămâni, acolo unde a fost internată din cauza unor grave probleme de sănătate.

De Dana Aramă,

Deși se află pe patul de spital, Ionela Prodan, care a mai avut o mare cumpănă în urmă cu ani, nu a fost uitată de prietenii apropiați. Printre aceștia și Prințul Paul și soția sa, Prințesa Lia.

Cei doi i-au trimis o felicitare de Paște, în care îi spun cuvinte mai mult decât emoționante. Ba mai mult decât atât, Prințesa Lia a și pictat un ou de Paște special pentru celebra cântăreață de muzică populară.

„Doamna Ionela Prodan, Sfintele sărbători de Paște să vă aducă sănătate. Mă bucur să vă transmit că muzica dumneavpoastră este mereu în sufletele noastre, iar faptul că sunteți atât de aproape de noi este o coincidență. La fel, „Măi vecine, măi Codrine”, o melodie pe care o ascultăm oricând cu mare plăcere.

Am pictat special pentru dumneavoastră un ou de Paște, care să vă poarte mult noroc.

Pace, liniște și împăcare de sine”, este mesajul transmis de Prințesa Lia Ionelei Prodan.

La rândul său, și prințul Paul, alături de soție și fiu, a transmis o scrisoare, în limba engleză.

„Dragă Anamaria, sper ca mama ta să se bucure de acestă fotografie veche. Mi-am dat seama că exista într-adevăr o posibilitate ca atunci când eram adolescent să o fi întâlnit prin intermediul ansamblului Ciocârlia”, se arată în mesajul respectiv.

„Vă mulțumesc, majestate, pentru prietenie! Sunt onorată”, a mulțumit impresara Anamaria Prodan, fiica Ionelei Prodan.


Citește și: Programul spitalelor şi farmaciilor de Paşte 2018. Unde puteți apela în caz de urgențe medicale


 

Close
Închide
  Close