Mergi direct la conținut »
Cum arăta Andreea Berecleanu cu 35 de kilograme în plus. "Aceasta a fost una dintre greșelile vieții mele"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum arăta Andreea Berecleanu cu 35 de kilograme în plus. "Aceasta a fost una dintre greșelile vieții mele"

Cum arăta Andreea Berecleanu cu 35 de kilograme în plus. „Aceasta a fost una dintre greșelile vieții mele”

Pare greu de crezut, dar prezentatoarea de televiziune Andreea Berecleanu a avut cu 35 de kilograme mai mult decât o știu fanii săi.

De Dana Aramă,

Andreea Berecleanu, care este căsătorită cu medicul estetician Constantin Stan, este considerată una dintre cele mai frumoase prezentatoare de televiziune din țara noastră.

Andreea Berecleanu, prezentatoarea principalului jurnal de știri de la Antena 1, are o siluetă fără reproș, însă cu toate acestea a avut o perioadă în viața sa în care a fost cu 35 de kilograme mai grasă. este vorba despre perioada de imediat după ce a adus-o pe lume pe fiica sa, Eva, în urmă cu 17 ani.

O imagine cu Andreea Berecleanu (42 de ani) din urmă cu aproape 17 ani a fost făcută publică de Cristi Brancu. Realizatorul tv a reuşit să o fotografieze pe vedetă la maternitate când a devenit pentru prima dată mamă cu Eva. Pe atunci, ştirista era tunsă scurt şi luase 35 de kilograme în greutate.

”Aici eram cu Eva in braţe. Ma tunsesem ca să mi se regenereze părul. Aceasta a fost una dintre greşelile vieţii mele. Când iei nişte kilograme în plus în cazul sarcinii cu Eva foarte multe, 35 mai exact, nu este cazul să te şi tunzi. Eram cu 35 de kilograme în plus după ce am născut-o. Ea a fost foarte mică. A măsurat doar 48 de centimetri la naştere şi a cântărit aproape trei kilograme”, a declarat Andreea Berecleanu la postul de televiziune Antena Stars.


Citește și: EXCLUSIV | Electronice despre care nu știai că sunt românești. Cum cuceresc produsele autohtone consumatorii sub branduri germane sau americane


 

Close
Închide
  Close