Mergi direct la conținut »
Cum este viața Gabrielei Cristea după ce a născut a doua oară. "Se trezește din 3 în 3 ore"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum este viața Gabrielei Cristea după ce a născut a doua oară. "Se trezește din 3 în 3 ore"

Cum este viața Gabrielei Cristea după ce a născut a doua oară. „Se trezește din 3 în 3 ore”

Tavi Clonda a dat detalii despre cum este viața partenerei sale de viață, Gabriela Cristea, după ce aceasta a adus pe lume cel de-al doilea copil.

De Dana Aramă,

 

„În prima zi când s-a născut micuţa, am dus-o pe Victoria la spital. La spital nu o băga în seamă, iar căruciorul l-a împins. Acasă s-a schimbat. Când plânge se vede că i se rupe sufletul, spune bebe, bebe. Victoria vrea atenţie şi noi îi oferim.

Gabriela se trezeşte din 3 în 3 ore. Te obosesc şi programul şi operaţia. Am fost la control cu cea mică după patru zile. S-a luat lumea de noi că de ce a ieşit lăuza din casă. Am fost la control, că nu poate să vine controlul la tine”, a spus Tavi Clonda la postul de televiziune Antena Stars.

Prezentatoarea de televiziune a devenit mamă pentru a doua oară duminică, 17 martie, când a adus pe lume o fetițăGabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care mai are o fetiță, Victoria. Imediat după ce soția sa a născut a doua oară, Tavi Clonda a făcut declarații despre starea vedetei și a bebelușului lor. Cea de-a doua fetiță a cuplului Gabriela Cristea-Tavi Clonda se va numi Thea Iris Selena.

Citește și: Antrenorul care a refuzat-o pe Simona Halep în 2009 rupe tăcerea. „Poate dacă eram, nici nu ajungea așa de sus, dar poate era o altfel de persoană” (FOTO&VIDEO)

 

Close
Închide
  Close