MENIU CAUTĂ
18 Apr. 2018 16:36

De ce nu arată Andreea Bălan chipul fiicei sale. „Toată lumea mă întreabă”

Distribuie

Cântăreața Andreea Bălan a explicat foarte clar care este motivul pentr care nu vrea să arate fața fetiței sale, cel puțin deocamdată.

Andreea Bălan a devenit mămică pentru prima oară în luna octombrie a anului 2016, atunci când a adus-o pe lume pe fiica ei, Ella.

Andreea Bălan, care în martie anul trecut s-a căsătorit cu actorul George Burcea, publcă pe rețelele de socializare fotografii cu fiica ei, însă evită să-i arate fața micuței. Cum toată lumea se întreabă d ce, Andreea Bălan a decis să explice care este cauza.

'Toată lumea mă întreabă de ce nu o arăt. Este prea mică să o arăt, trebuie să mai crească un pic. Chiar am văzut recent la Antena 1 cum o altă vedetă și-a botezat copilul și a arătat-o la prima băiță. Mi se pare penibil. Nu este normal să-ți arăți ca vedetă sau persoană publică copilul dezbrăzat la băiță.

Cel puțin 1 an sau 2 lasă-l să crească, să se formeze ca om, să arate a omuleț. Nu o să o țin ascunsă până la 18 ani, este evident. Nu vreau să mi se ceară mai des poza copilului meu decât o piesă', a declarat Andreea Bălan, potrivit revistei Viva.


Citește și: DOCUMENT/ Statul a pierdut acțiunile la 25 de companii. Care sunt acestea și cum au fost pierdute


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii