Mergi direct la conținut »
Durerea lui Alex Filip de la „Ultimul Trib”. “Este singurul lucru care m-ar dărâma“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Durerea lui Alex Filip de la „Ultimul Trib”. “Este singurul lucru care m-ar dărâma“

Competiţia devine  dură la „Ultimul Trib”, iar dorul de casă şi de cei dragi începe să se resimtă din ce în ce mai puternic la toţi concurenţii rãmaşi în luptă. Iar când la toate acestea se adaugã şi o perioadã lungă de nesomn, lucrurile devin din ce în ce mai greu de suportat.

„Nu ne mai arde de glume, de alte activităţi, nu ne mai arde de nimic, suntem foarte obosiţi, suntem extenuaţi. Avem o lunã de zile de când stăm în condiţiile astea…suntem la capãtul voinţei!”, mărturisește Alex Filip la întoarcerea în satul malgaş, după o noapte întreagã în care nu s-au putut odihni deloc din cauza ploii torenţiale care le-a pătruns în adãpost.

Deşi recunoaşte că se bucurã cã au ajuns din nou în sat, măcar pentru faptul cã aici alimentaţia este puţin mai variatã, din punct de vedere psihic se simte mult mai rău. „Aici sunt foarte mulţi copii, iar eu sunt foarte ataşat de copiii mei şi, emoţional, mă dărâmă lucrul acesta!”, mărturisește Alex, cu ochii în lacrimi. Amintindu-şi de clipele în care a vorbit cu ei la telefon, după un bonus primit în urma unei probe câştigate, Alex a mai spus cã despărţirea de copiii săi i se pare cel mai greu lucru: „Este singurul lucru care m-ar putea dărâma!”, a mai completat el.

Citește și

GALERIE FOTO | Cum s-au îmbrăcat femeile din politică la ceremonia preluării Președinției Consiliului UE. Doamnele au mizat pe negru!

 

Close
Închide
  Close