Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/Alexandru Ion, afectat de noua relație a fostei! Când a aflat ca Flavia Mihășan are un iubit, a fugit!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/Alexandru Ion, afectat de noua relație a fostei! Când a aflat ca Flavia Mihășan are un iubit, a fugit!

EXCLUSIV/Alexandru Ion, afectat de noua relație a fostei! Când a aflat ca Flavia Mihășan are un iubit, a fugit!

Extrem de discretă până acum în ceea ce privește viața amoroasă, vecina de la Neatza a recunoscut relația cu Codin Maticiuc încă din primele zile. Această asumare nu l-a lăsat indiferent pe actorul Alexandru Ion, fostul iubit al Flaviei Mihășan. Imediat ce a aflat de cei doi, actorul a plecat în Asia. E drept, data fiind recenta lor desparțire, actorul poate să se întoarcă în țară liniștit.

De Denisa Macovei,

În timp ce Flavia și Codin se distrau la Miami în Statele Unite, Alexandru „își lingea rănile” în celălalt colț al Lumii, în Thailanda și insulele din apropiere. Pentru a fi cât mai departe de ochii curioșilor și mai ales pentru a nu fi nevoit să răspundă întrebărilor celor apropiați în legătură cu despărțirea de Flavia și mai ales de noua ei relație cu Maticiuc, actorul a decis să petreacă aproape o lună într-o vacanță în Asia. Chiar dacă a fost însoțit de o gașcă de prieteni apropiați, tânărul nu s-a lansat în nicio altă relație, ci a preferat să se bucure de singurătate.

Fostul iubit al Flaviei Mihășan, aproape o lună în Maldive

Alexandru Ion face parte din generația tânără de actori, devenind cunoscut și datorită rolului din serialul „Atletico Textila” de la PRO TV. Chiar dacă îi dăduse inelul de logodnă, conform surselor noastre, Flavia nu a stat prea mult timp pe gânduri atunci când a decis să pună capăt relației. Dovadă că, la nici o lună de când a rupt logodna, Flavia și-a anunțat prietenele că iese cu Codin, uitând că în urmă cu jumătate de an declara că nimeni și nimic nu poate să intervină în relația lor.

De 3 ani, Flavia e “luată”. Iubitul ei este actorul Alexandru Ion, cunoscut din serialul “Atletico Textila”

„Avem încredere unul în celălalt. Niciodată nu am fost puși într-o situația din asta în care să ne trebuiască încrederea, să ne isterizăm sau ceva. Înțelegem că fiecare dintre noi avem meserii care presupun întâlniri cu oameni în fiecare zi. Eu înțeleg când el trebuie să se sărute cu o femeie într-o reclamă, respectiv într-un film, iar el înțelege diferența dintre realitate și ficțiune și de toate joculețele de la Neatza și toate dansurile cu partenerii mei de dans”, ne povestea acum ceva vreme Flavia. Se pare însă că Alexandru nu a înțeles cum fosta lui logodnică a ales să-și refacă viața amoroasă atât de repede, așa că, a avut nevoie de ceva vreme până să se obișnuiască cu ideea. Și, nici nu s-a obișnuit bine, că relația fostei s-a încheiat, fapt care e posibil să-i dea speranțe tânărului actor.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/ Roxana Ciuhulescu a fost cerută de nevastă! Fiica sa a spus și ea ”da”

Close
Închide
  Close