Mergi direct la conținut »
Fosta iubită a lui Gheorghe Turda, despre ființa care i-a schimbat viața
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Fosta iubită a lui Gheorghe Turda, despre ființa care i-a schimbat viața

Cântăreaţa de muzică populară Nicoleta Voicu a fost invitată la „Stăpânii vedetelor" de la Antena Stars, unde a făcut declarații emoționante despre fiinca care i-a adus alinare atunci când a suferit cel mai mult. Artista îşi aminteşte cum l-a adoptat pe Max, căţelul ei.

„A apărut în viata mea într-un moment în care era cenușiu afară, dar era cenușiu și în sufletul meu. A adus puțin soare. Eu am o sensibilitate aparte la cuvântul abandon, sentimentul de abandon, pentru că am fost abandonată la naștere. și lucrul ăsta mi-a bulversat întreaga viață. Și am zis . A fost o teamă, că e o responabilitate să ai un câine. M-a cucerit prin faptul că e bun și blând. Și situația financiara pentru mine, acum două luni era mult mai precara decât acum. Practic, toți banii mei, la momentul în care a apărut această ființă, erau 50 de lei. Și am zis: Momentul acela a fost atât de critic pentru mine. La două zile, nu știu ce eveniment aveam, că nu am castigat foarte mult, vă spun și suma 200 de lei. Și am zis e ok, trecem puntea. Deci asta a fost un semn de la Dumnezeu că ne vom descurca. Și, ușurel, ușurel, s-au mai legat lucrurile și au venit bănuții. Adica, ne descurcăm. Avem și un coă al nostru, avem și banuți de bobițe”, declară artista la Antena Stars.

Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda s-au despărțit recent și se pare că nu mai există cale de împăcare între cei doi. Artista a postat pe contul de socializare un mesaj dur, dedicat artistului, chiar în Sâmbăta Mare, înainte de Paște. Deși apropiații sperau să îi vadă în fața altarului, iată că lucrurile au luat o altă întorsătură, iar artista de muzică populară a luat o decizie radicală în privința vieții personale.

„Să-i spună cineva dlui Gheorghe Turda că viața lui nu mă mai interesează. Am primit această fotografie de la el astăzi. Cu greșelile grave sunt neiertătoare. Vom onora angajamentele luate împreună, niciodată nimic mai mult. Îmi doresc sărbători linistite alături de familia mea, ceea ce va doresc si vouă. ??☺”, a scris Nicoleta Voicu pe contul de socializare, înainte de sărbătorile Pascale.

Citește și

Consulul Robert Hellvig din Almeria povestește că a vrut să deschidă șase secții de votare în loc de patru, dar s-a izbit de refuzul unora dintre autoritățile spaniole. „În Jaén ne-au dat flit total!“

Close
Închide
  Close