Mergi direct la conținut »
Ilinca Vandici a apărut în presa britanică după ce și-a ridicat fusta în timpul emisiunii Bravo, ai stil!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ilinca Vandici a apărut în presa britanică după ce și-a ridicat fusta în timpul emisiunii Bravo, ai stil!

Ilinca Vandici a apărut în presa britanică după ce și-a ridicat fusta în timpul emisiunii Bravo, ai stil!

Ilinca Vandici a apărut în presa britanică după ce și-a ridicat fusta în timpul emisiunii Bravo, ai stil!, speriată pentru că i-a intrat o insectă sub rochie.

Daily Mail a scric un articol despre Ilinca Vandici după ce prezentatoarea Bravo, ai stil! și-a ridicat fusta pentru a îndepărta o insectă și și-a arătat lenjeria intimă în emisiune.

Jurnaliștii britanici scriu că Vandici a șocat telespectatorii după ce și-a ridicat fusta și și-a arătat lenjeria intimă, speriată că are un păianjen sub rochie. Concurentele au rămas paralizate, fără să știe cum să reacționeze în timp ce moderatoarea încerca să-și scoată insecta și singurul care a intervenit a fost Răzvan Ciobanu care a alergat să o ajute.

În timp ce Răzvan Ciobanu o ajuta pe Vandici, pe ecran a apărut o burtieră pe care scria ”Panică în studioul Bravo, ai stil!: Invazia insectelor a ajuns și sub rochia Ilincăi!Răzvan încearcă să țină situația sub control și dă o mână de ajutor”.

După ce s-a asigurat că nu are nimic în lenjerie, Ilinca Vandici, care și-a botezat copilul după numele părintelui Arsenie Boca, s-a liniștit și a continuat emisiunea.

Jurnaliștii britanici scriu că totul s-a petrecut în timp ce pe scenă se afla o concurentă care purta o pereche de cercei aurii uriași, o pălărie elaborată și o pereche de pantaloni roz. Dintr-odată toată lumea a înțeles că ceva nu este în regulă în momentul în care Vandici a afișat o expresie înfricoșată și-a ridicat fusta și s-a întors repede cu spatele la camera de filmat. A încercat în zadar să scoată insecta despre care credea că se află acolo, timp în care și-a arătat de mai multe ori lenjeria intimă.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV/ Giulia o lasă pe fiica ei să-și facă tatuaj chiar înainte de a împlini 18 ani. „Ssst, să nu mă audă soțul!”


Close
Închide
  Close