Mergi direct la conținut »
FOTO și VIDEO | Loredana Chivu s-a sărut pasional cu fostul iubit al Mădălinei Ghenea
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO și VIDEO | Loredana Chivu s-a sărut pasional cu fostul iubit al Mădălinei Ghenea

FOTO și VIDEO | Loredana Chivu s-a sărut pasional cu fostul iubit al Mădălinei Ghenea

După o perioadă cu grele încercări, Loredana Chivu pare să-și fi găsit alinarea în brațele fostului iubit al Mădălinei Ghenea, Philipp Plein. O noapte petrecută în club de cei doi s-a lăsat cu gesturi de afecțiune în văzul lumii. 

Creatorul de modă Philipp Plein și Loredana Chivu s-au distrat împreună într-un club de fițe din București. Fosta asistentă a lui Capatos pare să se simtă mai bine după perioada neagra pe care a traversat-o în ultima vreme.

Nu se știe dacă Loredana și Philipp formează un cuplu, cert este că ei au fost surprinși sărutându-se pasional pe ringul de dans. Cel care a publicat filmulețul cu noaptea de pomină din club a fost chiar creatorul de modă.

Philipp Plein s-a sărutat cu Loredana Chivu (Sursa Foto Click)

Philipp Plein s-a sărutat cu Loredana Chivu (Sursa Foto Click)

Anul acesta, pe  13 aprilie, Loredana Chivu a încercat să se sinucidă în locuința ei din Popești Leordeni. Din fericire, vedeta a fost dusă de urgență la spital și salvată.

În anul 2016, Mădălina Ghenea și Philipp Plein își arătau iubirea unul față de celălalt prin zeci de poze și filmulețe pe site-urile de socializare, încât lăsau să se înțeleagă că vor sfârși întemeindu-și o familie. Minunea nu a durat prea mult și, după nici două luni, și-au spus adio, fiecare intrând atunci într-o altă relație.


Cele mai tari glume cu Gabriel Oprea, după fake-ul în care dă mâna cu Barack Obama


 

Close
Închide
  Close