MENIU CAUTĂ

Mai sunt sau nu împreună Bianca Drăgușanu și Tristan Tate? El a lăsat loc interpretărilor

Distribuie

Toată lumea se întreabă dacă Tristan Tate și Bianca Drăgușanu mai formează sau nu un cuplu. Amorezul vedetei de televiziune a răspuns acestei întrebări, însă a lăsat și mai mult loc interpretărilor.

După despărțirea de prezentatorul de televiziune Victor Slav, Bianca Drăgușanu s-a afișat la brațul lui Tristan Tate, un englez plin de bani, stabilit în România. Bianca Drăgușanu părea să fie mai fericită ca niciodată alături de Tristan Tate, iar ipostazele pline de tandrețe în care se afișau nu făceau decât să demonstreze acest lucru.

Însă, în ultima perioadă, Bianca Drăgușanu și Tristan Tate nu s-au mai afișat împreună, de aici apărând și zvonurile că aceștia nu ar mai fi împreună.

Tristan Tate a fost întrebat dacă mai formează sau nu un cuplu cu Bianca Drăgușanu, însă răspunsul lui a lăsat loc interpretărilor.

”Aceste întrebari ar trebui să i le puneți ei”, a spus Tristan Tate pentru wowbiz.ro.

Tristan Tate a făcut câteva declarații și despre viața sa privată și despre relațiile pe care le-ar fi avut cu diverse tinere.

„Vreau să mai fac o precizare, femeile despre care se scrie că au fost iubitele mele nu au avut niciodată acest statut, au fost doar fete pe la care am trecut după o noapte în club și care mint întruna”, a afirmat Tristan Tate.


Citește și: ANALIZĂ / Amnistia fiscală pe înțelesul tuturor: ”Unii sunt mai deștepți și alții mai proști”


 

Citește mai multe despre tristan tate și Cuplu pe Libertatea.

Comentarii