MENIU CAUTĂ
10 Iul. 2018 12:22

Mariana de la Exatlon l-a visat pe Gigi Becali. Atleta, dispusă să-i facă menajul dacă o ajută

Distribuie

Mariana Nenu, fostă concurentă la Exatlon România, a dezvăluit că l-a visat pe omul de afaceri Gigi Becali. De curând sportiva îi cerea ajutorul lui Becali pentru a avea o casă.

Mariana Nenu a fost una dintre componentele de bază ale echipei Războinicilor de la concursul Exatlon România, care a fost difuzat de Kanal D.

Mariana mărturisea că una dintre cele mai mari suferințe ale ei este faptul că nu are casa ei. De curând, sportiva îi cerea ajutorul lui Gigi Becali în acest sens.

Acum, Mariana Nenu a dezvăluit, pentru știrilekanald.ro, că l-a visat pe omul de afaceri după ce, recent, acesta a povestit despre suferințele sale din închisoare.

„L-am visat pe Gigi Becali chiar după ce a vorbit la televizor despre toate nedreptățile pe care le-a îndurat la închisoare. Un om atât de bun, atât de generos, nu merita să treacă prin așa ceva. L-am visat. Era un războinic neînfricat care se lupta cu „demonii” și ajuta oamenii săraci”, a declarat Mariana Nenu.

Recent, Mariana se arătase dispusă să-i facă menajul lui Gigi Becali ca acesta să o ajute cu casa.

„Îmi vine să plâng când mă gândesc că încă nu am garsoniera mea. Fac orice să-i îndeplinesc mamei ultima dorință. Muncesc mult, fac menaj, alerg la maratoane, m-am gândit chiar să apelez sa domnul Gigi Becali…

Vă dau cuvântul meu de onoare, dacă Gigi Becali m-ar ajuta, i-aș face curățenie tot restul vieții la „palat””, spunea atleta.


Citește și: Libertatea, o copertă de colecție: lista celor mai puternici dușmani ai Laurei Kovesi!


 

Citește mai multe despre mariana nenu, ajutor, casa, echipa razboinicilor, exatlon romania și vis pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii