MENIU CAUTĂ
29 Ian. 2018 09:57

Prima iubire a Andreei Marin. A avut o idilă cu un preot

Distribuie

Andreea Marin ar fi avut o relație de iubire cu un preot, pe vremea când era doar o adolescentă.

După trei mariaje eșuate, Andreea Marin și-a găsit acum liniștea sufletească alături de Andrei Brâncoveanu, un bărbat în vârstă de 32 de ani care este consulul României în Libia.

Fosta zână a surprizelor, care a mărturisit ce salariu încasa pe vremea când realiza emisiunea care i-a adus celebritatea, a trăit prima dragoste la vârsta de 17 ani.

Despre Silviu Maftei, se spune că ar fi fost prima relație serioasă a Andreei Marin.

Cei doi s-au cunoscut la Roman, orașul natal al vedetei, unde băiatul era elev la Seminarul Teologic „Sfântu Gheorghe”.

”În 1991, când eram în anul al treilea la seminar, Prea Sfinţitul Ioachim Va­sluianul a organizat în mai multe oraşe din Moldova un spectacol de teatru jucat de seminarişti cu ocazia sărbătorii Crăciunului. Rolul lui Iisus l-a interpretat magistral chiar Sil­viu, colegul meu, care avea să devină iubitul Andreei Marin”, povestea pentru Libertatea un prieten foarte bun al lui Silviu Maftei.

„Mi-amintesc că Andreea a fost teribil de im­pre­sionată de pres­taţia sce­­nică a lui Silviu, aşa că l-a abordat chiar după o reprezentaţie. Ie­şeau apoi mereu după re­petiţii, se plimbau prin parc, se ţineau de mână ca doi îndrăgostiţi”, dezvăluia apropiatul lui Silviu Maftei.

”Întotdeauna era atentă la detalii, voia să facă totul perfect. S-au înţeles foarte bine, chiar se potriveau. Cred că amân­doi erau la prima relaţie”, afirma aceeași sursă.

Silviu Maftei a activat în cadrul Bisericii Sf. Dumitru din Huși, iar ulterior a devenit profesor de religie la Colegiul Național Cuza Vodă din același oraș.


Citește și: VIDEO/Poveste de viață. Cristian Dumitrescu a ajuns la vârf, dar s-a întors la rădăcini: din laboratorul secret al IBM, la ograda cu găini!


 

Citește mai multe despre Andreea Marin, preot, prima dragoste și prima relatie pe Libertatea.

Comentarii