Mergi direct la conținut »
Replica acidă a lui Hannelore de la "Insula Iubirii", după ce Tomy a făcut-o "mireasă ușoară"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Replica acidă a lui Hannelore de la „Insula Iubirii”, după ce Tomy a făcut-o „mireasă ușoară”

Hannelore a fost criticată în repetate rânduri pentru atitudinea nepotrivită pe care a avut-o față de ispita Andi, de la Insula Iubirii. Comentariul lui Tomy a fost însă deplasat, iar blonda a reacționat în consecință.

„Îmi este scârbă deja. Îmi este scârbă de teatrul ăsta jucat față de băiatul ăsta cu care s-a măritat. E penibil. Nu ai cum când iubești cu adevărat. Ce mireasă ușoară și-a luat băiatul ăsta”, a scris ispita Tomy pe o rețea de socializare.

Mesajul lui Tomy a fost văzut de concurentă care i-a transmis ispitei masculine un mesaj acid. „Nu cred că ești în măsură să mă faci o „femeie ușoară” având în vedere statutul tău. Parcă pe acest grup nu se acceptau insultele, dar văd că se trece cu vederea pentru anumite personaje”, a scris Hannelore.

Hannelore a făcut eforturi evidente de a păstra departe de toată lumea ce simțit cu adevărat pentru ispita de la „Insula Iubirii”. Controversata concurentă și-a unit destinul cu iubitul ei Bogdan după timpul petrecut în Thailanda, deși a recunoscut că l-a atins „peste tot” pe Andi.

Citeşte și: Hannelore a recunoscut ce a făcut cu Andi de la „Insula Iubirii”: L-am atins în zona intimă


Cum l-a anunțat Andreea Bălan pe George Burcea că va fi din nou tată! S-a bucurat abia când sarcina a fost confirmată de medic!


 

Close
Închide
  Close