Mergi direct la conținut »
Şerban Copoţ, cel mai bun în cea de-a cincea ediția a show-ului ”Poftiți la Nea Mărin” | FOTO Galerie foto
4imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Şerban Copoţ, cel mai bun în cea de-a cincea ediția a show-ului ”Poftiți la Nea Mărin” | FOTO

Şerban Copoţ, cel mai bun în cea de-a cincea ediția a show-ului ”Poftiți la Nea Mărin” | FOTO

Surorile de la Cheeky Girls, Monica şi Gabriela, Şerban Copoţ şi Coco Marinescu sunt cele patru vedete care au muncit din greu alãturi de Nea Mãrin în administrarea restaurantului de la mare, în cadrul celei de-a cincea ediţii a reality show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”. Deşi nu au stat o clipã şi nu s-au dat în lãturi de la nicio sarcinã grea pe care Nea Mãrin i-a pus sã o îndeplineascã, concurenţii nu s-au putut bucura de premiul ediţiei, în valoare de 2.000 de euro.

De Dana Aramă,

„De data asta avem în casã 6.142 de lei, adicã suntem în minus. Cu pãrere de rãu, deşi echipa aceasta a muncit mult, nu au reuşit sã aducã mulţi clienţi, ca sã ia premiul. Dacã fãceaţi 6.000 de lei plus o 1.000 de lei plus 1 leu, cineva dintre voi câştiga, şi acela ar fi fost Şerban”, le-a mãrturisit Nea Mãrin.


Deşi nu au câştigat şi banii, cei patru au pãrãsit competiţia victorioşi.

„N-am reuşit sã luãm şi banii, asta e, dar în schimb, experienţele pe care le-am câştigat noi aici nu se pot cumpãra cu bani!”, a mãrturisit Monica, în vreme ce Şerban a completat: „Nea Mãrin e un om care pur şi simplu iubeşte viaţa, ba mai mult, e genul de om care te poate ajuta cu acea vorbã bunã care sã îţi aprindã luminiţa în tunelul în care te afli!”.
De cealaltã parte, cu un ajutor nesperat în bucãtãrie în persoana lui Fernando, fost concurent „Chefi la cuţite”, dar şi cu o terasã animatã de clienţi, Liviu şi Andrei sunt mult mai încrezãtori.

„Sunt convins cã în câteva zile putem sã-l batem pe Nea Mãrin!”, a mãrturisit Andrei Ştefãnescu.
O nouă ediție ”Poftiți la Nea Mărin”, cu alte patru vedete care vor fi nevoite să-l ajute pe Nea Mărin să mențină afacerea profitabilă, va fi difuzată luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1.


Citește și: INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ. Justiția s-a prins cum face Dragnea jr bani în vremea molimei. A redus efectivele de porci, a adus carcase și nu le-a mai plătit! Executat de instanță pentru „țeapa” de 1,5 milioane de lei  


 

Close
Închide
  Close