MENIU CAUTĂ
06 Apr. 2014 18:47

Tuncay, ce tot faci cu mâna pe fundul Andreei?

Distribuie

A răsărit soarele şi pe strada Andreei Marin, care, de când a divorţat de Ştefan Bănică jr, radiază de fericire. ”Vinovat” de asta se face kinetoterapeutul turc Tuncay Ozturk, care a luat-o de nevastă la finele anului trecut.
Deşi au trecut patru luni de când au devenit oficial soţ şi soţie, Andreea Marin şi Tuncay Ozturk se poartă ca şi cum ar fi într-o continuă lună de miere: se sorb din priviri, se ating, se ţin strâns de mână şi abia dacă le vine să se despartă, fie şi pentru câteva minute.
Zilele trecute, cei doi au fost în centrul atenţiei la aniversarea a 10 ani de existenţă în modă a designerului Stephan Pelger. Sosiţi la puţin timp după miezul nopţii, Andreea şi Tuncay radiau de fericire şi s-au ţinut toată seara de mână.
Doar pentru câteva fotografii şi-au dat drumul la mâini, iar atunci, voit sau nu, palma frumuşelului soţ al divei ”s-a odihnit” pe fesele acesteia. Gestul nu i-a displăcut Andreei, care, ca bonus, a primit şi câteva ocheade din partea soţului. ”Continuarea, acasă”, părea că-i spune Tuncay din priviri.

Comentarii