MENIU CAUTĂ
, de Denisa Macovei

VIDEO/ Cristina Dorobanțu s-ar muta în Marrakech. Vrea să o ia pe urmele lui Yves Saint Laurent

Distribuie

Pasionată de modă, dar și de călătorii, Cristina Dorobanțu găsește mereu destinații în care să le îmbine perfect pe cele două. Ajunsă în astfel de condiții în Maroc, la Marrakech, prezentatoarea TV ne-a mărturisit că s-a îndrăgostit iremediabil de grădinile din preajma casei regretatului designer Yves Saint Laurent și că s-ar muta oricând acolo.

Cristina Dorobanțu s-ar muta în Marrakech

Cristina Dorobanțu este fascinată de lumea arabă

Invitată la „Star Trips&Tricks”, Cristina Dorobanțu ne-a povestit cu entuziasm despre Marrakech, îndrumând pe toată lumea să viziteze măcar o dată acele locuri. Chiar dacă în acele locuri este o discrepanță enormă între lux și opulență și sărăcie, tocmai această trecere atât de evidentă dă frumusețe locului. „Recomand Marrakech cu tot farmecul lui. Sunt fan Marrakech și m-aș muta acum acolo. Este destinația aceea în care aș pleca de acasă cu geanta pe umăr, la propriu, și fără nimic altceva. M-aș duce în Marrakech și aș vinde, nu știu, orice. Sincer îți spun că aș visa să plec într-un astfel de loc unde luxul și sărăcia, poate e urât spus, dar cam asta stă realitatea, se îmbină la un nivel în care dacă nu ai fost nu-ți poți imagina”, ne-a povestit Cristina, detaliind un episod care a marcat-o, dar în urma căruia s-a îndrăgositi iremediabil de acele locuri.

Cristina Dorobanțu s-ar muta în Marrakech

Cristina Dorobanțu realizează rubrica „Secrete între fete” la „Teo Show”

„Țin minte că eu când am fost ne-am cazat la un hotel care tocmai se deschisese de 21 de zile. Un hotel foarte frumos, de 4 stele care se afla în piața Jamma el- Fna, faimoasa piață din Marrakech în care se vând dinți, poți să cumperi șerpi, la doi metri poți să mănânci un mic, un grătar. Ce-și dorești găsești acolo în piață. Și stăteam la hotel despre care vorbeam mai sus, ieșeam pe terasa hotelului unde ne serveau ceaiul lor tradițional și în piață se întâmplau toate lucrurile acelea, iar eu eram efectiv tot în piață, dar în balconul hotelului și mi se părea impresionant cum în hotel era foarte mare lux și la un pas în fața mea erau muște deasupra unor prăjituri pe care un om le vindea și avea și cumpărători. Se întâmplă niște chestii pe care dacă ești pregătit poți să le accepți, dacă nu ești pregătit și îți place să trăiești doar la nivelul acela de 4 stele, nu ai cum să-l accepți. Mie îmi place să văd lucrurile acestea”.

Cristina Dorobanțu s-ar muta în Marrakech

Fascinată de casa lui Yves Saint Laurent

Pasiunea asta pentru Maroc, în mod special Marrakech vine și din faptul că acolo se găsește casa lui Yves Saint Laurent, un etalon al modei internaționale, iar acest lucru o face pe Cristina să fie și mai aproape de marea ei pasiune- fashion-ul. „Yves Saint Laurent are acolo faimoasa casă cu grădinile Majorelle pe care le-am vizitat și mi-a plăcut enorm”, care și-ar dori să se poată plimba zilnic prin celebrele grădini. Cristinei îi place totul în Maroc, chiar și căldura care pentru mulți ar fi insuportabilă. „Prețurile mie mi s-au părut foarte accesibile, oamenii foarte drăguți, mă rog, parte din ei erau deranjanți la un moment dat prin faptul că te agasau la propriu, dar te agasau să te ajute, adică nu deranjau. În schimb este cald, iar asta ar putea fi un inconvenient pentru mulți”, ne-a mai spus Cristina la „Star Trips&Tricks”.


Primele imagini cu Radu Mazăre după ce a aterizat în România. Fostul primar al Constanței a fost dus la Penitenciarul Rahova

Citește mai multe despre cristina dorobantu, Maroc și vacanțe pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Albert Ignatenko le transmite oamenilor “capacitățile de clarviziune”
Comentarii