MENIU CAUTĂ
08 Oct. 2018 10:00 , de Ana Maria Păsat

VIDEO/ Maria Dinulescu nu vrea să se mărite și nici să aibă copii. “Nu cred că sunt suficient de matură”

Distribuie

Maria Dinulescu a bifat mai multe relații, cea mai cunoscută fiind cu Codin Maticiuc. Însă niciodată nu și-a pus problema căsătoriei, pentru că... nu vrea să se mărite și nici să fie mamă!

Aflată la vârsta la care multe dintre colegele sale de breaslă și-au întemeiat deja o familie, Maria Dinulescu nici nu vrea să audă de așa ceva. Are 35 de ani și, spune ea, încă nu-i suficient de matură pentru a se așeza la casă, a se dedica unui singur bărbat și a crește un copil.

Chiar dacă a bifat mai multe relații, nici unul dintre bărbații la brațul cărora s-a afișat nu i-au putut schimba convingerile. Actrița, care recent a fost respinsă la un casting pentru un film, crede că abia pe la vreo 50 de ani că va putea vorbi despre iubire, în adevăratul sens al cuvântului.

”Nu cred că sunt suficient de matură ca să iubesc. Sunt foarte responsabilă, serioasă. Spun că iubesc și fac multe eforturi, dar iubirea înseamnă și să trăiești foarte mult cu cineva. Sunt foarte dedicată, dar… Abia după 50 de ani poți spune ce înseamnă să iubești. Nu vreau să mă căsătoresc și nici copii să am”, a declarat Maria Dinulescu pentru Libertatea.

Refuză roluri, deși nu-i merge prea bine în carieră

Chiar dacă nu traversează o perioadă prea bună în carieră, Maria Dinulescu triază la sânge rolurile. Mai bine fără job decât în filme proaste, crede ea.

”Am refuzat multe roluri în ultima vreme. Refuz din start roluri în filme care nu au buget, fiindcă asta înseamnă că echipa tehnică nu-și poate face treaba bine. Echipa tehnică face 85 la sută din munca ta. Dacă cei din echipă nu sunt motivați, nici pe mine nu mă interesează. Refuz, de asemenea, personaje scrise foarte slab. Cele mai «interesante» sunt proiectele în care din start ți se spune «o să mergem la Cannes și o să luăm premii». La genul ăsta de e-mailuri nici nu răspund”, a spus actrița.

CITEȘTE ȘI:

REPORTAJ: Cum să ajungi la 104 ani. Tanti Angelica Dragna ne-a spus secretul longevității sale: zeama de varză cu mămăligă

 

Citește mai multe despre Codin Maticiuc, Maria Dinulescu, casatorie și Copii pe Libertatea.

Comentarii