Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Viitorul lui Vladimir Drăghia și al lui Cătălin Cazacu la Exatlon, decis de o castană | FOTO

Viitorul lui Vladimir Drăghia și al lui Cătălin Cazacu la Exatlon, decis de o castană | FOTO

Vladimir Drăghia și Cătălin Cazacu au tras la sorți pentru a stabili care dintre ei merge la eliminare la Exatlon România.

De Dana Aramă,

Competiție cu final neașteptat aseară la „Exatlon” când Faimoșii au pierdut luptă cu Războinicii pentru imunitatea în fata eliminărilor. Deși bătălia sportivă pe traseul dificil a fost una foarte strânsă, cu răsturnări de situație incredibile, momente de tensiune maximă și etape de baraj de infarct în ceea ce privește scorul, Războinicii s-au mobilizat aseară și au câștigat proba.

Una dintre premierele ediției de aseară „Exatlon” a fost marcată de faptul că Larisa a fost desemnată player of the week (n.r. concurentul cu cel mai bun procentaj în săptămâna respectivă), aceasta fiind pusă pentru prima oară în postură de a propune un coechipier spre eliminare. La jocul individual, Giani Kirita și-a câștigat imunitatea în fața eliminărilor.

 „Vladimir este foarte bun pe traseul sportiv, Cătălin Cazacu performează la finalul probelor, de aceea îmi este foarte greu să decid între ei doi”, spunea aseară Larisa, înainte de Arenă.

Dintre cei șase sportivi care au rămas în competiție, în Echipa Faimoșilor, doi au fost protejați în fața eliminărilor, iar decizia dificilă de a alege între Cătălin Cazacu și Vladimir Draghia spre a fi propuși spre eliminare a stat în mâinile Larisei, dar tânără le-a cerut ajutorul coechipierilor.

Vladimir și Cătălin, doi atleți remarcabili pe parcursul celor aproape patru luni de competiție la „Exatlon”, unii dintre favoriții la titlul de câștigător, au făcut un pact în ceea ce privește propunerea spre eliminare și au lăsat totul în voia sorții. Decizia de a alege între cei doi Faimoși a fost luată cu ajutorul unei castane.

Cum a câștigat o patroană de pensiune un contract de aproape 2 milioane de euro cu Spitalul Județean Suceava
Recomandări

Cum a câștigat o patroană de pensiune un contract de aproape 2 milioane de euro cu Spitalul Județean Suceava

 

 „Deci cade pe noi. Noi trebuie să alegem, să hotărâm. Că dăm cu banul sau cu orice altceva, e treaba noastră”, a spus aseară Vladimir Draghia, ușurându-i decizia Larisei.

În această seară, de la oră 19:45, telespectatorii vor putea afla cine va părăsi competiția dintre cei trei Faimoși nominalizați: Valentin Chis, Cătălin Cazacu sau Geanina Stana.


Citește și: EXCLUSIV: Ce răspunde Banca Națională la acuzațiile lui Liviu Dragnea: “BNR sprijină politica economică a Guvernului”


 

Close
Închide
  Close