Înainte de a porni în căutarea online a cadourilor de Paște, trebuie să te gândești la persoana căreia vrei să îi oferi un cadou și ce i s-ar potrivi mai bine. Următoarea listă cuprinde idei de cadouri de Paste, în funcție de cine va primi atenția din partea ta.

Cadouri de Paște pentru iubit, soț

Iubitul tău cu siguranță va aprecia că te-ai gândit să îi faci un cadou de Paște.

Noi îți recomandăm să îi iei o piesă vestimentară, mai ales că tradiția spune că o haină nouă este aducătoare de noroc. Chiar dacă nu ești superstițioasă și nu crezi în astfel de lucruri, un astfel de cadou este binevenit oricând. O cămașă casual este varianta ideală pentru această perioadă a anului și poate fi combinată cu o pereche de jeanși albaștri sau cu pantaloni negri dar si cu o vesta de fâș sau o geaca de primavară.

haine de barbati cadou

Alte cadouri de Paște pentru bărbați:

  •  Mini boxa retro. Mai exista si alte boxe pentru telefoane mobile si mp3 playere, dar daca vrei sa te simti cu adevarat ca o vedeta rock, pe aceasta trebuie sa o oferi cadou: mini boxa retro. Trebuie sa recunosti ca acest gadget arata super, in stilul boxelor pe care le vezi pe scena la orice concert rock respectabil.

Boxa retro cadou de paste

  • Un Cocktail Shaker, pentru petreceri pline de savoare. Un cadou de Paste perfect pentru iubitul care le are pe toate sau pentru colegul de la birou obsedat de iesit la party-uri.

cocktail shaker cadou

 

  • Unealta multifunctionala Wallet Ninja. De marimea unui card standard si avand 18 functii care iti permit sa faci o multime de lucruri, de la desfacut suruburi normale sau in cruce, taiat hartii sau masurat, un Wallet Ninja e unul din acele cadouri pentru barbati care va fi apreciat in fiecare zi

unealta wallet ninja cadou

  • Cuburi din otel pentru Whiskey  – un cadou de Paste de lux pentru un cel care colectioneaza cu pasiune sticle de whiskey cu istorie si una dintre ideile de cadou pentru iubit sau sot, pe care toti prietenii o vor admira.

cuburi din otel whiskey cadou

  • O carte bestseller international. Fiind tradusa in peste patruzeci de limbi, Cartea Sapiens imbina istoria si stiinta pentru a pune in discutie tot ce stim despre noi insine, ne arata cum ne-am unit ca sa construim orase, regate si imperii, cum am ajuns sa credem in zei, in legi si in carti, dar si cum am devenit sclavii birocratiei, ai consumerismului si ai cautarii fericirii

sapiens carte cadou

  • Un set cadou cu ceas. Acest set poate contine un ceas, un pix, un portofel si un breloc.

set cadou cu ceas

  • Ustensile si accesorii de gratar. Accesorii de grill, cadoul perfect pentru pasionatii de gratare in natura. Poti alege sa ii oferi cadou de Paste o servieta sau un set cu ustensile si accesorii pentru gratar, completa si practica ce include toate cele necesare pentru a va bucura de gratare minunate in familie.

cadou ustensile gratar

Cadouri de Paște pentru soție, iubită

Pe lângă ciocolată și flori, un cadou de Paste pe care il poti cumpăra iubitei tale, este un pachet cadou cu obiecte care să o reprezinte. Un astfel de exemplu este coșul cadou care conține o brățară spiralată, o pereche de cercei în formă de floare, o eșarfă din mătase și acrilic, dar și trei obiecte de plus: doi iepurași și o inimioară. Nu ai cum să dai greș cu acest cadou, care este împachetat frumos într-o cutie în formă de inimă.

Cadouri de Paște-pachet cadou cu bijuterii și animale de pluș

Coșurile sunt printre cele mai potrivite cadouri de Paște Comandă online de aici pachetul din imagine.

Alte idei de cadouri de Paste pentru femei:

Un cos sau un rucsac de picnic. Majoritatea acestor cosuri contin farfurii, pahare, tacamuri, tirbuson. Este un cadou de Paste original si practic, pentru iesiri in natura reusite.

cos picnic cadou

  • O carte biografie – Michelle Obama – Povestea mea. In memoriile ei, o opera de o reflexivitate profunda, scrisa intr-un stil fermecator, Michelle Obama ii invita pe cititori in lumea sa, facand o cronica a experientelor ce au format-o, pormind de la copilaria petrcuta in partea de sud a orasului Chicago, trecand prin anii in care a fost director executiv si a trebuit sa imbine responsabilitatile de mama cu cele profesionale, si ajungand la anii petrcuti la cea mai vestita adresa din lume.

michelle obama povestea mea

  • Set de farduri si alte produse cosmetice. Orice doamna sau domnisoara se va bucura daca va primi un rimel, un ruj sau un fard de pleoape.

cosmetice femei

  • Carte de colorat pentru adulti, un cadou de Paste care invita la relaxare. Mandalele ne ajuta sa ne gasim echilibrul prin intermediul jocului cu forme si culori. Cu ajutorul unui punct central, mandala ne permite sa ne deschidem spre spiritual, sa ne intelegem eul interior si sa-l armonizam cu lumea care ne inconjoara si sa evoluam, astfel, ca indivizi. Cu mandalele celtice descoperim cum sa ne unim energiile cu cele ale Mamei-Natura si sa gasim echilibrul intre invatare si evolutie cu ajutorul triskelionului, al divinitatilor padurilor si al druizilor.

carte de colorat pentru adulti

  •  Suport de inele balerin – un cadou de Paste potrivit pentru fetele cochete!

suport de inele balerin cadou

  • Ghiveci cu susul in jos. Un set care pare sa sfideze forta gravitationala, ghiveciul cu susul in jos iti permite sa transformi orice planta intr-o decoratiune cu adevarat speciala. Cu un sistem inteligent de irigatie si un disc care nu-i permite plantei sa cada, ghiveciul rasturnat invers e cadoul de Paste perfect, pentru cei care iubesc natura.

ghiveci cu susul in jos cadou

sticker cadou

  • Perna Pisic Audrey Hepburn. Audrey Hepburn a ramas un simbol atat de puternic al frumusetii si talentului incat oricine si-ar dori sa ii semene cat de putin. Felina de pe Perna Pisic Audrey Hepburn, al carui nume real nu va fi divulgat din motive de confidentialitate, a fost incurajata de prieteni si familie sa faca o sedinta foto in stilul vedetei.

perna cadou

Cadouri de Paște pentru părinți

Părinții merită să fie surprinși cu ce este mai frumos. Ei nu au pretenții și tot ce își doresc este să își vadă familia sănătoasă și fericită. Pentru părinții tăi poți alege fie un coș cadou, fie o decorațiune mai deosebită, pe care o pot folosi pentru masa de Paște. Dacă preferi prima variantă, îți recomandăm un pachet cadou, care cuprinde o sticlă de vin alb, cafea, bomboane de ciocolată si cozonac. Părinții se vor bucura să un astfel de cadou de Paste.

cos cadou paste

Alta idee de cadou pentru mama

O altă sugestie de cadou pentru părinți ar fi o decorațiune pentru masa de Paște. Mama ta cu siguranță va aprecia oul ornamentat, pictat manual, din porțelan. Pe lângă aspectul deosebit, persoana dragă ție va fi impresionată și de faptul că este un obiect decorativ muzical.

Cadouri de Paște-ou muzical din porțelan cu floare

Acest tip de dar, disponibil aici, va impresiona în mod sigur, pe lângă alte cadouri de Paște.

Cadouri de Paște pentru copii

Copiii vor fi cei mai fericiti sa primeasca mult asteptatele cadouri de la Iepurasul de Paste. Oferta magazinelor online este foarte variata si, cu siguranta, te-ai gandit deja la ce cadou si-ar dori copilul tau de Paste. Daca insa nu ai avut inca timp sa cumperi sau vrei sa il surprinzi un cadou haios, gaseste mai jos o lista de idei de cadouri de Paste pentru copii si nu numai.

  • Seria de carti Calatoriile lui Erus, scrise de Alec Blenche: Erus in Valea Rabdarii, Erus in Valea Generozitatii si Erus in Valea Iubirii. O serie de povesti extraordinare, cu multe povețe pentru copii si pentru parinti, cu ilustratii magice si cu un efect tamaduitor asupra tuturor celor care vor avea bucuria de a le citi si intelege.

calatoriile lui erus alec blenche

  • Spotted jocul educativ de calatorie. Spotted este jocul educativ de calatorie conceput pentru a fi o solutie viabila pentru tendinta tot mai frecventa a copilului de a cere telefonul mobil sau tableta in timpul calatoriilor cu masina. Un cadou de Paste perfect pentru cei care calatoresc frecvent impreuna cu copiii.

joc de calatorie cadou

  • Lampa in forma de stea. Lampa de Veghe LED Stea e ceea ce trebuie in camera unui copil. Folositi-o seara, inainte de culcare, pentru a fi siguri ca primele nopti din viata fiului sau fiicei voastre sunt luminate.

lampa de veghe copii

  •  Ghiveci cu nori. Pentru flori revigorate care se cer a fi mereu…plouate. Toarna apa in norisor si priveste cum ploaia invioreaza intr-o clipa florile din ghiveci. Copiii se vor bucura cu siguranta sa de acest inedit cadou de Paste.

ghiveci cu nori cadou

  • Set de pictura Iepuras. Set pictura sub forma de iepuras, un cadou simpatic pentru cei mici. Puteti alege setul ce include 8 culori acuarela si 1 pensula sau cel ce contine 5 creioane colorate.

set pictura iepuras copii

 

  • Set de tacamuri haioase pentru copii. Cu manere din silicon potrivite pentru manutele lor mici, setul de tacamuri nu contine BPA (Biphenol A) si este sigur. In plus, vine impachetat intr-o cutie ilustrata potrivita si pentru a fi facuta cadou.

set tacamuri copii cadou

 

  • Farfurie Haioasa. Oare cine iubeste Food Face mai mult? Parintii sau copiii? Food Face transforma micii pretentiosi in „mananca-tot”, iar parintii seriosi devin Picasso la cina. Asa ca adu piureul de cartofi si mazarea! Posibilitatile sunt nenumarate!

farfurie haioasa copii cadou

  • Puzzle rubik Iepuras. Un puzzle din gama Rubik special realizat pentru cei mici, cu ajutorul caruia vor crea un adorabil iepuras.

cadou paste iepuras copii

 

  • Cos de picnic de jucarie. A sosit vremea pentru un picnic in familie! Acest cos minunat din rachita, aranjat in stil traditional, contine tot ce ai nevoie pentru un picnic si un cadou reusit

cos picnic

  • Set de plastilina, Ghiozdanul cu activitati. Ghiozdanul contine 4 markere; 4 creioane de colorat; 1 carte de colorat; 4 unelte; 3 paste de modelat Play-Doh.

set plastilina ghiozdan cu activitati

Cadouri de Paște pentru prieteni, colegi

Nici prietenii sau colegii apropiati nu trebuie neglijați. Pentru ei, putem alege cadouri amuzante, precum tricourile personalizate.

Cadouri de Paște-tricou personalizat de Paște cu mesaj amuzant

  • Harta magnetica a lumii, perfecta pentru a fi oferita cadou de Paste sau pentru a fi pastrata chiar de tine. Micile componente magnetice de care este insotita harta, pe langa continentele magnetice, te ajuta sa creezi planul celei mai tari calatorii! In plus, poti adauga si diverse notite cu ajutorul markerului care este inclus in pachet.

harta magnetica

  • Barometru Meteo de Birou. Ingeniosul Barometru Meteo de Birou are si o trasatura surprinzatoare: poate prezice vremea de afara. Cat de tare, nu-i asa? Acum sa vezi furtuna intr-un glob de sticla. Barometrele Meteo functioneaza intr-un mod misterios si pot prezice daca afara va fi vreme placuta sau daca va ploua. Acest principiu dateaza inca din anul 1750, atunci cand exploratorul Charles Darwin a folosit globul meteo in drumul sau catre Insulele Galapagos.

barometru meteo de birou

  • Sticla de apa cu infuzor de fructe si legume este un cadou de Paste perfect pentru colegul sau colega de la birou care vrea sa duca un stil de viata sanatos si nu stie de unde sa inceapa

sticla infuzor fructe si legume

  • Set de 4 Perechi Sosete Haioase Pofticioase nu este destinat consumului si nu asigura o dieta sanatoasa. Pentru a obtine cele mai bune efecte este recomandata purtarea lor in aceeasi maniera in care ati folosi orice alte sosete anoste. Modul de utilizare este acelasi, sentimentul este fara precedent

sosete haioase cadou

  • Mini aspirator de birou. Un cadou de Paste util si totodata un cadou amuzant pentru prieteni si colegi, Henry, mini aspiratorul pentru birou, se va asigura ca dispar toate firimiturile, scamele si praful de la locul de munca! Un coleg de nadejde ce ii va ajuta sa pastreze biroul curat.

mini- spirator birou cadou haios

Așadar, nu mai sta pe gânduri și alege cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi. Ei ce cadouri de Paște crezi ca ar prefera dintre cele enumerate mai sus?

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Municipiul din România care-și pierde principala sursă de venit și populația: “Furăm ce mai apucăm. Oamenii mai închid ochii, că ne văd amărâți”
FANATIK.RO
Municipiul din România care-și pierde principala sursă de venit și populația: “Furăm ce mai apucăm. Oamenii mai închid ochii, că ne văd amărâți”
Teo Trandafir recunoaște că relația dintre ea și fiica ei s-a schimbat: „Probabil și ea ascunde niște lucruri față de mine. Realitatea este că…”. Maia are 19 ani / EXCLUSIV
Viva.ro
Teo Trandafir recunoaște că relația dintre ea și fiica ei s-a schimbat: „Probabil și ea ascunde niște lucruri față de mine. Realitatea este că…”. Maia are 19 ani / EXCLUSIV
Familia Măruță, baie de mulțime, la Londra. Eva și-a prezentat filmul, David și-a sărbătorit ziua de naștere, iar Andra a cântat pe Wembley Arena
Libertateapentrufemei.ro
Familia Măruță, baie de mulțime, la Londra. Eva și-a prezentat filmul, David și-a sărbătorit ziua de naștere, iar Andra a cântat pe Wembley Arena
Moment uluitor cu Ioan Niculae: „M-a șocat. Pentru mine e inacceptabil!”
GSP.RO
Moment uluitor cu Ioan Niculae: „M-a șocat. Pentru mine e inacceptabil!”
Anunț important pentru românii care au primit sporuri, prime sau alte bonusuri. Ce trebuie să facă pentru a avea pensii majorate
FANATIK.RO
Anunț important pentru românii care au primit sporuri, prime sau alte bonusuri. Ce trebuie să facă pentru a avea pensii majorate
Rareș Bogdan, întrebat dacă l-ar prefera pe Piedone la Primăria Capitalei, susținut de PSD și PNL: ”Ei, pe dracu` cu mă-sa”
Știrileprotv.ro
Rareș Bogdan, întrebat dacă l-ar prefera pe Piedone la Primăria Capitalei, susținut de PSD și PNL: ”Ei, pe dracu` cu mă-sa”
Wow, ce casă au Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina! Așa tapet mai rar vezi, chiar e deosebit! Imaginile din locuința celebrului bucătar fac furori pe internet!
Unica.ro
Wow, ce casă au Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina! Așa tapet mai rar vezi, chiar e deosebit! Imaginile din locuința celebrului bucătar fac furori pe internet!
Fabulos! Gică Hagi a refuzat să-l ajute cu numărul de telefon pe Gică Popescu, când a aflat ce fată vrea să cunoască: "Nu, nu, nu"
Orangesport.ro
Fabulos! Gică Hagi a refuzat să-l ajute cu numărul de telefon pe Gică Popescu, când a aflat ce fată vrea să cunoască: "Nu, nu, nu"
ANM a actualizat prognoza meteo până în 15 aprilie. Pentru săptămâna viitoare, meteorologii anunţă încălzire, dar şi ploi abundente
Observatornews.ro
ANM a actualizat prognoza meteo până în 15 aprilie. Pentru săptămâna viitoare, meteorologii anunţă încălzire, dar şi ploi abundente
Horoscop 19 martie 2024. Berbecii este bine să facă un efort pentru a ține sub control tendința de a interpreta totul după intențiile și dorințe lor
HOROSCOP
Horoscop 19 martie 2024. Berbecii este bine să facă un efort pentru a ține sub control tendința de a interpreta totul după intențiile și dorințe lor
RECOMANDĂRI