Mergi direct la conținut »
Vacanță în lumea Barbie! „Casa de vis” a păpușii poate fi închiriată. Cât costă o noapte de cazare Galerie foto
13imagini
Cultură și Vacanțe Libertatea > Lifestyle > Cultură și Vacanțe > Vacanță în lumea Barbie! „Casa de vis” a păpușii poate fi închiriată. Cât costă o noapte de cazare

Vacanță în lumea Barbie! „Casa de vis” a păpușii poate fi închiriată. Cât costă o noapte de cazare

Celebra păpușă Barbie, una dintre cele mai îndrăgite jucării din toate timpurile, are și o casă pe măsură în Malibu, California, care poate fi închiriată pe platforma Airbnb. Este însă vorba despre o ofertă limitată, care are ca scop promovarea brandului la cei 60 de ani de existență.

De Mihai Niculescu,

Compania de închirieri online pentru imobile din întreaga lume a încheiat un acord cu firma care deține marca Barbie, oferindu-le posibilitatea fanilor să locuiască în „Casa de Vis”, arată publicația „The Independent”.

Oferta a venit la aniversarea a 60 de ani de existență pentru păpușa Barbie, iar Airbnb oferă o șansă pentru patru prieteni să locuiască în Casa Barbie. Perioada de ședere este limitată doar pentru perioada 27-29 octombrie.

Prețul este simbolic, de numai 46 de dolari pe noapte, pentru întreaga proprietate, la care se adaugă taxe.

Așa arată terasa din casa păpușii Barbie

Casa Barbie din Malibu are o piscină imensă, o zonă de servit mâncarea în curte și camere de dressing, toate modelate după stilul celebrei jucării.

În vilă există un cinema, un studio, terenuri de sport și o zonă de meditații, totul înconjurat în roz.

Potrivit companiei care administrează marca Barbie, evenimentul este completat de o întâlnire cu un celebru hair-stilist, Jen Atkin, lecții de scrimă cu campionul Ibtihaj Muhammad, lecții de gătit cu un celebru chef din Malibu, Gina Clarke-Helm, și un tur al Columbia Memorial Space Centre alături de pilotul și inginerul aerospațial Jill Meyers.

Close
Închide
  Close