Greșeală pe care o fac tot mai multe gospodine e că nu îl lasă câteva minute în frigider și uită să adauge la urmă un strop de apă minerală!

Mujdei cu smântână şi maioneză

Ingrediente:

O căpăţână de usturoi

2 linguriţe de ulei

2 Linguri de maioneză

3-4 linguri de smântână

Mărar şi pătrunjel uscat

Lămâie, apă minerală

Începem cu usturoiul pe care îl pisăm și adăugăm cele 2 linguriţe de ulei peste el. Se mixează până se formează o pastă. Amestecăm, apoi adăugăm maioneză şi smântână. Ideea este întotdeauna să punem de 2x mai mult smântână decât punem maioneză că să mai anuleze din gustul ei. La sfârşitul cremei, tăiam lămâia în două şi doar jumătate din ea stoarcem în mujdei (lămâia anulează din gustul maionezei şi din consistentă mujdeiului ) şi adăugăm mărarul şi pătrunjelul și apă minerală!

Cel mai bine este să lăsați puțin în frigider că să se răcească.

 

Abonați-vă la ȘTIRILE ZILEI pentru a fi la curent cu cele mai noi informații.
ABONEAZĂ-TE ȘTIRILE ZILEI
Comentează
Google News Urmărește-ne pe Google News Abonați-vă la canalul Libertatea de WhatsApp pentru a fi la curent cu ultimele informații
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.