În tranzit în acest sector, în acest răstimp, Luna intensifică nevoia de a afla cu precizie “pe ce se bazează” într-o relație sentimentală, iar efortul lor de a descifra adevărul nu se va asocia întotdeauna cu maximum de fericire. Din 2 decembrie, Jupiter își va începe tranzitul în casa V-a, timp de un an.

Marele Benefic va avea altă forță și alt impact asupra universului de trăiri, simțiri și nostalgii sau aspirații ale celor născuți în Fecioară decât o face, în prezent, Micul Benefic. Jupiter va introduce, pentru o lungă perioadă de timp, nevoia de a fi calmi, rezonabili, obiectivi și deloc pătimași, de a cântări corect oamenii și evenimente și de a nu se grăbi să ia decizii la mânie sau la entuziasm.

Între 30 noiembrie, după ora 22:14, și dimineața zilei de 3 decembrie, posibile evenimente care privesc relațiile de muncă și care îi vor lua prin surprindere, îi miră sau enervează. Între 3 decembrie, după ora 9:00, și seara zilei de 5 decembrie, efort de a calma spiritele în orice conversație cu un partener, de viață sau de afaceri, și de a restabili încrederea, armonia și spiritul de cooperare.

Între 5 decembrie, după ora 21:45, și 6 decembrie, demersuri susținute pe direcția înlăturării unor obstacole care stau în calea rezolvării unui dosar cu miză financiară sau patrimonială. Întreaga săptămână va sta sub semnul unei dorințe uriașe de a consolida un proiect în plan artistic, secundar, interpretativ. Atenția acestor nativi se va îndrepta spre găsirea celor mai inspirate modalități de a face credibil un proiect modern, avangardist, îndrăzneț și de a-l face cât mai accesibil publicului de toate gusturile și nivelurile de pregătire artistică sau culturală.

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile
HOROSCOP

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile