Din 2 decembrie, când Jupiter va intra în casa comunicării și a schimbului de informații, Scorpionii vor fi și mai motivați decât au fost până acum, dezvoltând adevărate strategii în exprimarea lor publică sau în dialogurile cu vecinii și cunoscuții ocazionali.

Timp de un an de-acum încolo, Jupiter le va da acestor nativi posibilitatea să intre în posesia multor date, știri, acte, documente, explicații care să completeze golurile într-o judecată de valoare sau în analiza unui om, a unui eveniment, a unui context; astfel, Jupiter le va oferi veriga lipsă dintr-un raționament. Bun patronaj pentru studii, învățare, acumulare de cunoștințe profesionale. Între 30 noiembrie, după ora 22:14, și dimineața zilei de 3 decembrie, întâmplări curente în viața de familie și în activitatea domestică.

Între 3 decembrie, după ora 9:00, și seara zilei de 5 decembrie, căldură sufletească oferită copiilor și celor dragi, dar și nevoie de a se cufunda în binefacerile corespondențelor sufletești; arta (literatură, film, teatru, muzică, spectacole) le poate oferi terenul neutru unde se pot întâlni cu persoane cu care împărtășesc aceleași valori, aspirații și preocupări, obținând astfel o stare de satisfacție interioară emoțională sau estetică.

Între 5 decembrie, după ora 21:45, și 6 decembrie, reacții ostile sau de respingere a modificărilor operate la locul de muncă care urmează să le schimbe modul de viață (orar, responsabilități suplimentare, asumare de risc, ajustare a veniturilor). Efort de reglementare a situațiilor neplăcute sau alterate de conflictele anterioare.

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile
HOROSCOP

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile