Pe 15 mai, Venus va intra în zodia Taurului și va începe să tranziteze, până pe 9 iunie a. c., sectorul banilor, al bunurilor și al serviciilor obținute din relația lor cu oameni și instituții care pot să-i ajute. În preajma zilei de 17 mai, surpriză plăcute sau eveniment neașteptat care schimbă datele unei probleme financiare (se deblochează niște bani, se obține foarte repede aprobarea necesară, se găsește „omul potrivit”).

Întregul sector amintit este susținut de patru planete care introduc nuanțe și influxuri diferite ce permit evoluția favorabilă a evenimentelor, întâlnirile necesare, dialogurile utile, rezoluțiile convenabile. Pe 16 mai, Marte va intra în zodia Racului și se va plasa, până pe 2 iulie a. c., în sectorul funcției, al rangului, al puterii, al imaginii publice și al succesului social sau profesional dându-le nativilor, în primele trei săptămâni, dorința de a se lupta pentru statutul și afirmarea lor.

După 15 mai, tranzitul acestei planete va fi complicat de opoziția pe care i-o va face Saturn care va avea, pentru cei care au aproximativ cincizecișinouă – șaizeci de ani, o semnificație aparte, prin reeditarea opoziției Marte/Saturn, pe axa Rac/Capricorn, care a mai avut loc în primăvara anului 1989, și care va patrona deciziile și situațiile cu reverberații majore asupra existenței lor profesionale, a statutului public și de imagine. Din 17 mai, după ora 00:26′, griji financiare.

Cine a prezis exact cum va muri Kobe Bryant. In 2012 a scris: ”Va muri într-un accident de elicopter”
GSP.RO

Cine a prezis exact cum va muri Kobe Bryant. In 2012 a scris: ”Va muri într-un accident de elicopter”

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu
HOROSCOP

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu