MENIU CAUTĂ

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Balanță pentru perioada 11-17 mai 2019 | Video Uranissima

Distribuie

Între 11 și 12 mai după-amiaza, posibile întâlniri importante. Între 12 mai, după ora 19:22', și seara zilei de 14 mai, tranzitele acestui moment vor induce moderație în activitate (menajare), prudență în abordarea unor activități ce solicită sistemul osos, muscular, vascular, evitarea stresului restricții alimentare. Între 14 mai, după ora 21:51', și începutul zilei de 17 mai, Luna va străbate semnul Balanței și le va insufla nativilor care aparțin acestei zodii o stare mai relaxată.

Pe 15 mai, Venus va intra în zodia Taurului și va începe să tranziteze, până pe 9 iunie a. c., sectorul banilor, al bunurilor și al serviciilor obținute din relația lor cu oameni și instituții care pot să-i ajute. În preajma zilei de 17 mai, surpriză plăcute sau eveniment neașteptat care schimbă datele unei probleme financiare (se deblochează niște bani, se obține foarte repede aprobarea necesară, se găsește „omul potrivit”).

Întregul sector amintit este susținut de patru planete care introduc nuanțe și influxuri diferite ce permit evoluția favorabilă a evenimentelor, întâlnirile necesare, dialogurile utile, rezoluțiile convenabile. Pe 16 mai, Marte va intra în zodia Racului și se va plasa, până pe 2 iulie a. c., în sectorul funcției, al rangului, al puterii, al imaginii publice și al succesului social sau profesional dându-le nativilor, în primele trei săptămâni, dorința de a se lupta pentru statutul și afirmarea lor.

După 15 mai, tranzitul acestei planete va fi complicat de opoziția pe care i-o va face Saturn care va avea, pentru cei care au aproximativ cincizecișinouă – șaizeci de ani, o semnificație aparte, prin reeditarea opoziției Marte/Saturn, pe axa Rac/Capricorn, care a mai avut loc în primăvara anului 1989, și care va patrona deciziile și situațiile cu reverberații majore asupra existenței lor profesionale, a statutului public și de imagine. Din 17 mai, după ora 00:26′, griji financiare.

Citește mai multe despre Urania, Horoscop și Previziuni pe Libertatea.

Comentarii