MENIU CAUTĂ
18 Apr. 2018 16:36

De ce nu arată Andreea Bălan chipul fiicei sale. „Toată lumea mă întreabă”

Distribuie

Cântăreața Andreea Bălan a explicat foarte clar care este motivul pentr care nu vrea să arate fața fetiței sale, cel puțin deocamdată.

Andreea Bălan a devenit mămică pentru prima oară în luna octombrie a anului 2016, atunci când a adus-o pe lume pe fiica ei, Ella.

Andreea Bălan, care în martie anul trecut s-a căsătorit cu actorul George Burcea, publcă pe rețelele de socializare fotografii cu fiica ei, însă evită să-i arate fața micuței. Cum toată lumea se întreabă d ce, Andreea Bălan a decis să explice care este cauza.

'Toată lumea mă întreabă de ce nu o arăt. Este prea mică să o arăt, trebuie să mai crească un pic. Chiar am văzut recent la Antena 1 cum o altă vedetă și-a botezat copilul și a arătat-o la prima băiță. Mi se pare penibil. Nu este normal să-ți arăți ca vedetă sau persoană publică copilul dezbrăzat la băiță.

Cel puțin 1 an sau 2 lasă-l să crească, să se formeze ca om, să arate a omuleț. Nu o să o țin ascunsă până la 18 ani, este evident. Nu vreau să mi se ceară mai des poza copilului meu decât o piesă', a declarat Andreea Bălan, potrivit revistei Viva.


Citește și: DOCUMENT/ Statul a pierdut acțiunile la 25 de companii. Care sunt acestea și cum au fost pierdute


 

Loading...
Comentarii