MENIU CAUTĂ
18 Ian. 2018 13:46

Bianca Drăgușanu a vorbit despre infidelitate. “Îmi iei dreptul de a alege”

Distribuie

Bianca Drăgușanu a vorbit despre infidelitate, în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Kanal D. Vedeta consideră că înșelatul este extrem de grav și fiecare trebuie să își asume ceea ce face

Bianca este tranșantă atunci când vine vorba despre infidelitate și susține că nimeni nu trebuie să ascundă acest lucru, ci să își asume.

„Dacă îmi ascunzi că mă înșeli, îmi iei dreptul de a alege ce este mai bine pentru mine. (…) Nu poți să pui iubirea pe hold cât dai două mesaje de amor cuiva. Și apoi să te prefaci că nu s-a întâmplat nimic.  Asta înseamnă să fii neasumat, ca să nu zic laș. Mai crunt decât înșelatul în sine este ascunderea lui. Pentru că abia atunci calci în picioare persoana de lângă tine pentru că îți iei puterea asta de a decide ce este mai bine pentru viața lui iubi,” a spus Bianca Drăgușanu în cadrul emisiunii de la Kanal D.

Coco Păun, Cătălin Botezatu, Adrian Cristea și Victor Slav sunt bărbații celebri din viața Biancăi Drăgușanu.

Bianca a fost căsătorită cu Victor Slav, de care s-a despărțit după o escapadă amoroasă la Paris, alături de fostul ei iubit, Adrian Cristea. De altfel, într-un interviu în care a vorbit despre vacanța lor la Paris, Cristea a spus: „Bianca şi Victor se certau mereu. Eu eram motivul principal, îi reproşa în orice discuţie diverse lucruri. Ea i-a recunoscut lui Victor că mă iubeşte pe mine. Nu ştiu ce reacţie a avut el. Ea a vrut să divorţeze de mai mult timp, dar el nu a acceptat divorţul pentru că-i strica imaginea. Am hotărât amândoi ca în aceste condiţii să facem o mică vacanţă împreună la Paris, după Revelion'.

Citește și

VIDEO | Interviu cu Thomas K. Yazdgerdi, emisarul special al Statelor Unite pentru Holocaust. Extremismul câştigă teren în Europa

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop marți 22 ianuarie 2019. Balanțele au parte de o șansă nesperată
Loading...
Comentarii