Fiica lui Horia Moculescu nu mai poate face copii. Artistul face dezvăluiri triste

10 februarie 2017 11:30

Fiica lui Horia Moculescu nu mai poate face copii. Anul trecut Nidia s-a operat iar medicii i-au extirpat cea de-a doua trompă uterină. Astfel că, tânăra nu va mai putea deveni mamă.

Fiica lui Horia Moculescu a trecut prin momente grele, iar artistul i-a fost alături, spre deosebire de mama acesteia care se află în Italia și care nu a putut veni în țară. Horia Moculescu regretă că nu va avea parte de un nepot din partea Nidiei.

Fiica lui Horia Moculescu, operată de urgență. Cum se simte Nidia

Fiica lui Horia Moculescu s-a recuperat după operație

„În urmă cu o săptămână a avut nişte momente de tristeţe. Nidia a plecat să cânte. M-am dus la pian şi mi-am scris o piesă aşa frumoasă. Nidia e bine, cântă.  Nidia s-a îngrăşat, o suspectam de anorexie.  Nu e vorba despre a fi bunic. E vorba despre fericirea Nidiei. Poate că nici nu a avut grijă de ea. Eu sunt tată, nu sunt mamă. Eu am fost de toate”, a spus Horia Moculescu la Antena Stars.

„Dragostea mea pentru Nidia a fost atât de mare, nu pentru că o voiam extraordinară, dar voiam să o ajut. Mariana i-a dat după operaţie un telefon: am auzit că te-ai operat. Domnul italian i-a trimis o sună de bani. Mariana nu a fost alături de ea”, a adăugat artistul.

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro