MENIU CAUTĂ
12 Feb. 2018 08:35

Soția lui Bebe Cotimanis, prima declarație după ce a văzut imaginile cu actorul și amanta lui. “A fost un șoc pentru mine. Mă doare sufletul”

Distribuie

Soția lui Bebe Cotimanis, prima declarație după ce a văzut imaginile cu actorul și amanta lui. Florina Mărcuţă a mărturisit că suferă, însă a rămas la fel de discretă ca și până acum, spunând că indiferent de situație, actorul este totuși soțul ei.

În vara lui 2014, Florina Mărcuţă , în vârstă de 49 de ani și Constantin Cotimanis , 62 de ani , s-au căsătorit după 14 ani de relație.

Soţia lui Cotimanis a recunoscut că „o doare sufletul', însă a preferat să nu dea în omul pe care l-a iubit. „A fost un şoc pentru mine să văd acele fotografii şi filmuleţul. Mă doare sufletul, dar asta e, mergem înainte. El e, în definitiv, soţul meu şi tatăl lui Matei. Nu vreau să comentez nimic', a declarat, pentu Click!, Florina Mărcuţă.

Iulia Dumitru, actriţă la un teatru din Piteşti,  este femeia alături de care Bebe Cotimanis a fost surprins zilele trecute. Se pare că acesta s-a și mutat cu cea care îi este colegă de scenă.

Bebe Cotimanis și Florina Mărcutaţă sunt împreună de 17 ani, au un copil de 13 ani, însă abia în urmă cu doi ani au hotărât să se căsătorească în faţa lui Dumnezeu.

Citește și

EXCLUSIV/Culisele unei familii fericite!  Mirela Vaida: După o relaţie de aproape 15 ani, suntem la un alt capitol!'

 

Loading...
Comentarii