Mergi direct la conținut »
CSU Craiova a încheiat stagiul din Malta cu două victorii în aceeași zi
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > CSU Craiova a încheiat stagiul din Malta cu două victorii în aceeași zi

CSU Craiova a încheiat stagiul din Malta cu două victorii în aceeași zi

CSU Craiova a încheiat stagiul din Malta cu două victorii în aceeași zi. Oltenii au învins pe Zimbru Chișinău (Rep. Moldova) și pe Wolfsberger (Austria).

Elevii lui Gheorghe Mulțescu s-au impus și în ultimul meci de verificare din Malta, de miercuri seară: 2-0 cu Zimbru Chișinău. Bancu și Gustavo au marcat în prima repriză, din acțiuni personale, pentru victoria alb-albastră. Cu patru minute înainte de final, Măzărache a ratat o lovitură de la 11 metri, acordată ca urmare a unui fault asupra lui Drăghici.

CSU Craiova a încheiat stagiul din Malta cu două victorii în aceeași zi: au învins pe Zimbru și pe Wolfsberger

CSU Craiova a arătat astfel în meciul cu Zimbru Chișinău: Mingote – Petre, Popov, Screciu, A. Popescu, Madson, Bîrzan, Manea, Măzărache, Bancu, Gustavo. Au mai intrat: L. Popescu, Drăghici, Vladoiu.

Craiova dispusese dimineață cu 4-0 de formația din prima ligă austriacă RZ Pellets Wolfsberger. Dubla lui Andrei Ivan a stabilit scorul primei reprize. Băluță a majorat diferența în actul secund, iar lovitura de cap a lui Nuno Rocha a stabilit scorul concludent pentru juveți. A fost cea de-a patra victorie la rând a alb-albaștrilor în jocurile amicale din Malta. Și, totodată, primul meci în care trupa lui Mulțescu nu primește gol.

Citiți și Bulgarul Dimitrov și francezul Barthe au semnat cu CSU Craiova. Oltenii au câștigat amicalul cu St. Gallen | VIDEO

Close
Închide
  Close