Mergi direct la conținut »
Fotbalistul portughez Mario Camora vrea cetățenia română. Fundașul de la CFR Cluj, opțiune pentru națională
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Fotbalistul portughez Mario Camora vrea cetățenia română. Fundașul de la CFR Cluj, opțiune pentru națională

Fotbalistul portughez Mario Camora vrea cetățenia română. Fundașul de la CFR Cluj, opțiune pentru națională

Fotbalistul portughez Mario Camora, de la campioana CFR Cluj, a mărturisit, vineri, într-o conferinţă de presă, că este foarte aproape de depunerea dosarului pentru obţinerea cetăţeniei române.

Camora a menţionat că mai are de depus doar un document pentru dosarul de cetăţenie, dar a precizat că principalul motiv nu a fost acela că doreşte să joace la naţionala României.

”Vreau să nu fiu înţeles greşit, nu a fost principalul obiectiv să ajung la naţionala României, eu am spus că vreau să rămân să locuiesc la Cluj, vreau să fac nişte business, e important pentru mine să fiu cetăţean român. Legat de echipa naţională, cred că am o şansă mai mică, dar dacă voi avea o şansă sunt dispus să vin dacă se consideră că pot să ajut naţionala”, a subliniat Camora.

”Am spus tot timpul că ţara asta mi-a dat tot, aici o să rămân, familia mea e clujeană, e română”, a adăugat fundaşul portughez.

”Când am venit în România nu mă gândeam că o să rămân aici. Dar după doi-trei ani şi viaţa mea personală s-a schimbat. În momentele grele am renunţat la nişte bani din salariu ca să o ajut pe CFR, aveam o ofertă de salariu dublu, dar am rămas. Cel mai greu mi-a fost în primii doi ani cu iarna, pentru că nu eram obişnuit, dar acum sunt obişnuit”, a mai spus Camora.

Dacă va fi întrebat cine este cel mai mare fotbalist din istoria României, Camora va răspunde fără să stea pe gânduri – Hagi.

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”
Recomandări

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”

”Hagi e cel mai bun fotbalist din istoria României. S-a văzut că după generaţia lui şi a lui Gică Popescu nu au mai ajuns fotbalişti români la echipe mari. Dar sper şi după ce am auzit de naţionala Under-21 că poate să fie următoarea generaţie de aur. Sunt bucuros că Răzvan Marin a ajuns la Ajax, e un jucător foarte bun şi se vede asta şi când vine la naţională”, a afirmat Camora.

Mario Jorge Malico Paulino, Camora, are 32 de ani şi joacă la CFR din 2011. Camora a divorțat și se iubește cu o româncă, Raluca Macovei. 


Citește și: Pentru cine lucrează Guvernul: pentru OMV Petrom sau pentru oameni?! Clanul Popescu din Târgoviște: soția cere din partea OMV Petrom, soțul aprobă din partea ANRM

Close
Închide
  Close