Mergi direct la conținut »
Gigi Becali a anunțat numele antrenorului pe care îl vrea la FCSB! Nu e nici Șumudică, nici Mangia. "Am vorbit cu niște persoane pe care le îndrăgesc"
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Gigi Becali a anunțat numele antrenorului pe care îl vrea la FCSB! Nu e nici Șumudică, nici Mangia. "Am vorbit cu niște persoane pe care le îndrăgesc"

Gigi Becali a anunțat numele antrenorului pe care îl vrea la FCSB! Nu e nici Șumudică, nici Mangia. „Am vorbit cu niște persoane pe care le îndrăgesc”

Gigi Becali a anunțat azi dimineață ceea ce se bănuia după încă un sezon ratat de echipa sa, FCSB. Antrenorul Mihai Teja își va face bagajele. Variantele vehiculate - Marius Șumudică și Devis Mangia - nu mai sunt de actualitate.

Gigi Becali s-a reorientat către alt antrenor, Edi Iordănescu, a anunțat gsp.ro

„Până acum o oră nu știam nimic. Dar am vorbit cu niște persoane pe care le îndrăgesc și m-au făcut să mă înclin pentru o persoană. M-au sunat și suporterii când au auzit de Șumudică. Eu îl vreau pe Șumudică, dar nu fac nimic împotriva lor.

Nu e nici Reghecampf. Mă gândesc să am succes cu unul care a adus Cupa Campionilor în România. E din sângele ăla de campion european. Edi Iordănescu este!

Nu mai puneți semnul întrebării la antrenori străini. Acum iau român, dar mai târziu vedem. Acum să-l scoateți pe Mangia din listă. Dar mai am un plan, să avem în 2 ani echipă 100% românească. Mi-a intrat mie în cap asta. Vreau să ajut țara mea și echipa națională”, a zis Gigi Becali la TV Digi Sport.


Vouchere de 500 de lei pentru românii care vor să își schimbe televizoarele prin programul Rabla pentru electrocasnice. Care sunt condițiile pentru a beneficia de program

Close
Închide
  Close