De Ciprian Iana,

Cel care a fost desemnat Fotbalistul Anului 1980 în România și-a sărbătorit ziua de naștere acasă, împreună cu familia. Asta și pentru că o durere la coloană nu-i dă pace de ceva vreme. ”Îmi serbez ziua acasă, cu familia. Până la urmă am făcut 65 de ani, nu e chiar un motiv pentru a face tămbălău mare. În plus, nici nu mă simt prea bine”, a precizat, pentru Libertatea, Marcel Răducanu.

Fostul internațional, 21 de meciuri, trei goluri pentru România, a continuat: ”Am niște dureri groaznice la coloană. De abia mă mișc, după ce am făcut aici, în Germania, o operație la coloană. Cred că mi-au atins un nerv. Bine și eu am avut un accident postoperator, am căzut la un antrenament pe umărul cu probleme. Am avut și ceva noroc pentru că, fiind fost sportiv de performanșă, am știut să cad, altfel rămâneam acolo, întins pe teren”.

Din păcate, durerile resimțite la nivelul spatelui au ”coborât” pe picior. ”Nici nu mai pot să mă întorc, mă doare rău”, spune cel care a cucerit cu Steaua două titluri și tot atâtea Cupe ale României, în perioada 1972-1981 în care a jucat la gruparea roș-albastră.

Marcel Răducanu împreună cu soția / FOTO. Gazeta Sporturilor

”După nouă operații, sunt ca o mașină dusă la Ciclop, trebuie să-mi refacă totul!”, mai are puterea să zâmbească Răducanu.

Iohannis a anunțat ce se va întâmpla dacă Viorica Dăncilă apare la dezbaterea organizată marţi
Recomandări

Iohannis a anunțat ce se va întâmpla dacă Viorica Dăncilă apare la dezbaterea organizată marţi

Se interneză în noiembrie

Cel care a fost cât pe ce să-și sărbătorească ziua de naștere pe un pat de spital. ”Trebuia să fiu internat de vineri, 18 octombrie, la un spital pentru cei care suferă de dureri lombare de lângă Dormund, dar m-au trimis acasă pentru că n-au avut locuri. Probabil că s-au gândit să stau și eu lângă familie de ziua mea”, spune râzând, pentru Libertatea, Marcel Răducanu.

Apoi continuă: ”Am vorbit cu doctorii de acolo și mi-au spus să revin pe 6 noiembrie. Mă internez acolo nouă zile, stau până pe 15 noiembrie. Sper să mă simt mai bine după tratament”.

Din 1994, fostul atacant a deschi la Dortmund o Școală de Fotbal care-i poartă numele.

FOTO: Ciprian Iana (Libertatea)

Citeşte şi:

Lorena Balaci, declarații emoționante la un an de la moartea tatălui ei. ”E prima dată în ultimul an când văd un video cu el”

Derby-ul FCSB – Dinamo, făcut praf de un fost stelist: „E păcăleală de fotbal”

Revenit din Germania pe litoralul nostru după 23 de ani, fostul mare fotbalist Marcel Răducanu admite: „N-aș mai putea trăi în România”

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat
GSP.RO

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă
HOROSCOP

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă