MENIU CAUTĂ

Monica Niculescu, eliminată în optimi la Limoges. În semfinalele de dublu alături de Mihaela Buzărnescu

Distribuie

Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu, a cincea favorită, a fost învinsă de rusoaica Margarita Gasparian cu 6-7 (2), 6-2, 6-3, joi, în optimile de finală ale turneului WTA de la Limoges (Franţa), dotat cu premii totale de 125.000 de dolari.

ACTUALIZARE 8 noiembrie. Perechea română Mihaela Buzărnescu/Monica Niculescu s-a calificat, joi, în semifinalele turneului de tenis WTA de la Limoges (Franţa), dotat cu premii totale de 125.000 de dolari, după 6-4, 2-6, 10-7 cu cehoaicele Petra Krejsova/Jesika Maleckova.

Principalele favorite au obţinut victoria după o oră şi 23 de minute.

Buzărnescu şi Niculescu şi-au asigurat un cec de 1.613 euro şi 57 de puncte WTA la dublu.

În penultimul act, cele două românce vor înfrunta cuplul ruso-kazah Veronika Kudermetova/Galina Voskoboeva, cap de serie numărul trei.

La simplu, o singură româncă a rămas în cursă, Ana Bogdan urmând să joace, vineri, în sferturi, cu franţuzoaica Audrey Albie sau cu rusoaica Evghenia Rodina.
————-

Niculescu (31 ani, 78 WTA), care a avut procentaje modeste la serviciu, s-a înclinat după două ore şi 38 de minute de joc, în faţa unei adversarei mai tinere (24 ani), dar care ocupă locul 105 în ierarhia mondială.

Monica Niculescu, deţinătoarea titlului la Limoges, va rămâne cu 1.613 euro şi 15 puncte WTA.

Românca este programată să joace joi şi la dublu, în sferturile de finală, alături de Mihaela Buzărnescu, cele două fiind principalele favorite ale probei.

Monica Niculescu, înfrângere cu căzături și julituri, la turneul din Luxemburg

Citește mai multe despre Monica Niculescu pe Libertatea.

Comentarii