Mergi direct la conținut »
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Povestea jucătoarei de tenis de masă Bernadette Szocs. Frumoasa sportivă e ”singurică” după o relație cu un francez | FOTO

Povestea jucătoarei de tenis de masă Bernadette Szocs. Frumoasa sportivă e ”singurică” după o relație cu un francez | FOTO

Povestea jucătoarei de tenis de masă Bernadette Szocs (22 de ani). Originară din Tg. Mureș, Berni este un produs al Centrului olimpic de la Bistrița. La 10 ani, Bernadette Szocs a intrat pe mâna regretatului antrenor Gheorghe Bozga, căruia i-a dedicat cea mai importantă victorie din cariera ei.

Ascensiunea spre marea performanță a continuat-o cu Marian Filipaș.
La 15 ani, Szocs a vrut să se mute în Norvegia şi să joace pentru această ţară. Simțea că în România nu are sprijinul necesar pentru a face performanță.
În 2011, şi-a plătit singură cheltuielile de deplasare la World Junior Circuit din Argentina, după care s-a antrenat împreună cu fratele său, Hunor Szocs, în Germania.
Din vara lui 2013, ea joacă în Franţa, pentru Lys-Les-Lannoy, din Lille. Campioana Top 16 Europa 2018 se antrenează acum la Bremen, cu fratele ei.
Pentru victoria din Top 16 a încasat circa 5.000 de euro, ”bani pentru care Simona Halep nu s-ar da jos din pat”, spun cârcotași din tenisul de masă.
Frumoasa sportivă a avut până anul trecut un iubit francez, iar acum e singură.
Pedantă, elegantă, Berni e propriul stilist. Își face singură pedichiura și coafura pentru competițiile la care participă. Niciodată nu uită să-și facă unghiile pe care, de multe ori, le vopsește în tricolor.

Close
Închide
  Close